Free Willy 2 Het Nieuwe Avontuur (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Jesse is intussen al een paar jaartjes ouder en meisjes laten hem niet...
Free Willy 2 Het Nieuwe Avontuur

Free Willy 2 Het Nieuwe Avontuur

Avontuur Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 1 u 34 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Jesse is intussen al een paar jaartjes ouder en meisjes laten hem niet langer koud. Een weerzien met Willy zit er helaas niet meer in, denkt hij. Maar tijdens een vakantie in de Pacific Northwest leert hij niet alleen een leuk meisje kennen, hij ziet er ook Willy en zijn familie terug! Wanneer een tanker echter aan de grond loopt en olie begint te verliezen, zitten de orka's in de val. Tot overmaat van ramp vat de olievlek ook nog vuur en moet Jesse een vlammenzee trotseren om Willy en zijn gezin te redden...

Reddingsactie Actie Gezinsdrama Milieuvervuiling Orka's Pacific Northwest

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Roy
leuke film

Reviews

Anoniem
Geweldig mooie en ontroerende familiefilm, voldoet aan de verwachting. Uiteraard is het wel handig als je eerst het eerste deel ziet. Ook de ontmoeting tussen de halfbroertjes is heel herkenbaar. En vooral de interactie tussen mens en orka is heel erg mooi om te zien. Kortom: een hele leuke film die je gerust kan kijken met het hele gezin.
Irma
Dit is een hele leuke familiefilm. Eerst heb ik deel 1 gekeken en ook ik raad aan om dat deel eerst te zien. De film is erg leuk in elkaar gezet. De vriendschap tussen Willy en de jongen is erg leuk om te zien. Er zit enige spanning in en natuurlijk avontuur. Ook voor kinderen een zeer geschikte film. Dus verveel je je of wil je gewoon een leuke familiefilm zien? Huren!
Jannie
Het is een geweldige film. Zeker als je ook nog eens heel veel van orka's houdt. Mijn oma had de hele box vroeger. Het is een vermakelijke film voor het hele gezin. Mijn dochtertje keek ook vrolijk mee. Ze vindt orka's helemaal geweldig. Maar ik vind wel dat je bij 1 moet beginnen, dat is een stuk leuker.
loading