De Vijf en de Piratenschat online kijken / downloaden: De Vijf zijn terug met een nieuw avontuur, dat zich afspeelt op een tropisch eiland. Op dit eiland ontdekken zij een mysterieus koperen medaillon. Van een meisje dat op het eiland woont horen zij dat dit medaillon wel eens de sleutel naar een lang verborgen piratenschat zou kunnen zijn. Voor het meisje is het erg belangrijk om deze schat te vinden. Er zal namelijk binnenkort een toeristisch resort gebouwd worden op het eiland, precies op de plek waar haar huis staat. Alleen als ze genoeg geld biedt aan de investeerder, kan ze de bouw voorkomen. De Vijf willen het meisje graag helpen en gaan op speurtocht door de gevaarlijke jungle van Noteka. Deze tocht is niet zonder tegenslagen en dat terwijl ze op de hielen gezeten worden door de gemene Nick en Cassi die ook op zoek zijn naar de schat. Ondertussen arriveert ook de investeerder met zijn bulldozer op het eiland. Zal het De Vijf lukken om de schat op tijd te vinden? - De Vijf en de Piratenschat
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
De Vijf en de Piratenschat
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

De Vijf en de Piratenschat

De Vijf zijn terug met een nieuw avontuur, dat zich afspeelt op een tropisch eiland. Op dit eiland ontdekken zij een mysterieus koperen medaillon. Van een meisje dat op het eiland woont horen zij dat dit medaillon wel eens de sleutel naar een lang verborgen piratenschat zou kunnen zijn. Voor het meisje is het erg belangrijk om deze schat te vinden. Er zal namelijk binnenkort een toeristisch resort gebouwd worden op het eiland, precies op de plek waar haar huis staat. Alleen als ze genoeg geld biedt aan de investeerder, kan ze de bouw voorkomen. De Vijf willen het meisje graag helpen en gaan op speurtocht door de gevaarlijke jungle van Noteka. Deze tocht is niet zonder tegenslagen en dat terwijl ze op de hielen gezeten worden door de gemene Nick en Cassi die ook op zoek zijn naar de schat. Ondertussen arriveert ook de investeerder met zijn bulldozer op het eiland. Zal het De Vijf lukken om de schat op tijd te vinden?
Waardering:
Acteurs: Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen
Categorie: Familie
Kinderfilm
Avontuur

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!