De Vijf en de Piratenschat (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Vijf zijn terug met een nieuw avontuur, dat zich afspeelt op een tropisch eiland. Op dit eiland...
De Vijf en de Piratenschat

De Vijf en de Piratenschat

Avontuur Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 31 min

De Vijf zijn terug met een nieuw avontuur, dat zich afspeelt op een tropisch eiland. Op dit eiland ontdekken zij een mysterieus koperen medaillon. Van een meisje dat op het eiland woont horen zij dat dit medaillon wel eens de sleutel naar een lang verborgen piratenschat zou kunnen zijn. De Vijf willen het meisje graag helpen en gaan op speurtocht door de gevaarlijke jungle van Noteka.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Fedde
3 kinderen van 6, 8 en 9 kwamen zeer enthousiast naar beneden na een heerlijk avondje pyama thuisbioscoop!. Altijd even afwachten hoe t uitpakt. De film uitgezocht samen met de oudste op basis van de trailer. Zo nu en dan heb ik als ouder even om t hoekje gekeken, de kinderen zaten zeer geboeid te kijken, de jongste vond het wel een beeje spannend, dus grote verhalen na afloop.
Ik zeg: aanrader
loading