De Vijf en de Piratenschat: De Vijf zijn terug met een nieuw avontuur, dat zich afspeelt op een tropisch eiland. Op dit eiland ontdekken zij een mysterieus koperen medaillon. Van een meisje dat op het eiland woont horen zij dat dit medaillon wel eens de sleutel naar een lang verborgen piratenschat zou kunnen zijn. De Vijf willen het meisje graag helpen en gaan op speurtocht door de gevaarlijke jungle van Noteka.
×
De Vijf en de Piratenschat
De Vijf zijn terug met een nieuw avontuur, dat zich afspeelt op een tropisch eiland. Op dit eiland ontdekken zij een mysterieus koperen medaillon. Van een meisje dat op het eiland woont horen zij dat dit medaillon wel eens de sleutel naar een lang verborgen piratenschat zou kunnen zijn. De Vijf willen het meisje graag helpen en gaan op speurtocht door de gevaarlijke jungle van Noteka.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)De Vijf en de Piratenschat
Geschreven door: Fedde
   20-03-2016
3 kinderen van 6, 8 en 9 kwamen zeer enthousiast naar beneden na een heerlijk avondje pyama thuisbioscoop!. Altijd even afwachten hoe t uitpakt. De film uitgezocht samen met de oudste op basis van de trailer. Zo nu en dan heb ik als ouder even om t hoekje gekeken, de kinderen zaten zeer geboeid te kijken, de jongste vond het wel een beeje spannend, dus grote verhalen na afloop. Ik zeg: aanrader
Schrijf zelf een review
loading