X-Men: Days of Future Past: In X-Men: Days of Future Past vechten alle mutanten in twee tijdsperiodes om te zorgen dat hun ras voort blijft bestaan. De bekende personages uit de X-men trilogie vechten zij aan zij met hun jongere alter-ego's uit X-Men: First Class, in een episch gevecht dat het verleden zal veranderen, en daarmee hun toekomst zal redden.
×
X-Men: Days of Future Past
In X-Men: Days of Future Past vechten alle mutanten in twee tijdsperiodes om te zorgen dat hun ras voort blijft bestaan. De bekende personages uit de X-men trilogie vechten zij aan zij met hun jongere alter-ego's uit X-Men: First Class, in een episch gevecht dat het verleden zal veranderen, en daarmee hun toekomst zal redden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)X-Men: Days of Future Past
Geschreven door: Nicole
   23-11-2014
X-Men: Days of Future Past is een Amerikaanse super Heldenfilm uit 2014. Deze film is de 7de film van de X-Men reeks en de verhaallijn is gebaseerd van de X-Men stripreeks uit 1981. Ik vond de film waanzinnig goed en was ook blij verast. Vooral de kostuums, de visual en special effecten zijn schitterend in beeld gebracht en in de film verwerkt. De cast is ook dit keer weer meer dan perfect zowel de huidige personages als je jongere versies, want de film speelt zich af in de toekomst en in het verleden. Wel moet je goed je aandacht erbij blijven houden anders raakt je de verhaallijn kwijt omdat er steeds geswitcht wordt. Maar hierdoor krijg je wel een heel apart effect. De spanning en actie is goed afgesteld op het verhaal en ik heb zelfs vernomen dat er nog een 8ste film uit gaat komen, wat zeker welkom is. Wel vind ik persoonlijk dat je de vorige films gezien moet hebben om de personages en het verhaal te kunnen begrijpen, alles valt dan wat meer op zijn plaats. Ook deze film ga ik zeker kopen en aan mijn collectie toevoegen.
Geschreven door: NatanaŽl
   25-10-2014
Dit is een leuke, spannende film. Het team en het plot zitten goed in elkaar. Er zaten goede special effects in en het caracter van Bolivar Trask speelt zijn rol erg goed. Deze film is een echte aanrader voor wie van superhelden films houdt, vooral als je de vorige x-men films gezien hebt, sluit dit deel hier mooi bij aan. We zijn benieuwd naar de verdere delen.
Geschreven door: Sander
   25-10-2014
De film vond ik erg tegenvallen in vergelijking met voorgaande films van X-men.
Het was langdradig en te weinig actie in de film. Had er meer van verwacht en zal het niet gauw aanraden.
kijk nog liever een oudere film van X-men die ik al tig keer heb gezien dan deze nog een keer te moeten zien. Jammer!
Geschreven door: Geert
   26-09-2014
Geweldige film in de typische X-men style. Deze film maakt een heuse sprong vooruit naar de toekomst om dan weer terug het verleden in gekatapulteerd te worden om zo de toekomst veilig te stemmen. Tijdreizen....je kunt het niet uitleggen je moet het zien. Het maakt wel dat je je hoofd erbij moet houden, je ziet dingen uit de vorige films of hoe sommige zaken, relaties, personages tot stand komen en dat maakt het wel leuk. Charles is opniuew van de partij en dat is een pluspunt. De film geeft na de aftiteling ook nog een teaser weg voor de volgende X-men film, jaja er komen er nog :-). Ik blijf fan.
Geschreven door: Donny
   08-09-2014
Leuke film voor de liefhebbers van de X-men...
Schrijf zelf een review
loading