Teddy's Kerstfeest (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens het bezoeken van de kerstmarkt doet Mariann een ongelooflijke ontdekking. Op de bovenste plank van het...
Teddy's Kerstfeest

Teddy's Kerstfeest

Avontuur Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2022 Duur: 1 u 15 min

Tijdens het bezoeken van de kerstmarkt doet Mariann een ongelooflijke ontdekking. Op de bovenste plank van het loterijkraampje ziet ze een lieve teddybeer die zijn hoofd beweegt en begint te snuffelen. Mariann voelt zich onmiddellijk verbonden met het knuffeldier en kan geen betere kerstwens bedenken en probeert hem te winnen. Teddy heeft echter andere plannen en droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan laten zien wat de wereld te bieden heeft. Maar wanneer Teddy wordt meegenomen naar een bosschuur, helpt zijn nieuwe beste vriend, de egel Bolla, hem te beseffen wat echt belangrijk is in het leven.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading