Stormwind (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Wanneer Mika haar laatste examen niet haalt wordt ze naar de stallen van haar strenge oma...
Stormwind

Stormwind

Avontuur Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Wanneer Mika haar laatste examen niet haalt wordt ze naar de stallen van haar strenge oma gestuurd. Daar moet ze de hele zomer leren om haar examen te halen. Maar ze weigert om de hele vakantie in de boeken te zitten op haar kamer. Ze krijgt een sterke band met het wilde paard Stormwind. Ze ontdekt dat de stal failliet gaat en dat ze Stormwind gaan verkopen aan de plaatselijke slager. Samen met de staljongen Sam bedenkt ze een plan. Ze moet leren paardrijden en met Stormwind de wedstrijd winnen om zijn leven te redden. De wedstrijd is een regelrechte ramp. Mika ziet nog een uitweg om Stormwind te redden: ze loopt weg met Stormwind. Maar dan wordt Stormwind ziek.

Paardrijden Jeugdavontuur Inspirerend Dierenband Paarden Hedendaags Duitse landschappen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading