Free Willy (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De orka Willy zit gevangen in een veel te klein bassin in het Pacific Northwest waterpark,...
Free Willy

Free Willy

Avontuur Familie 6.74
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:1993 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 47 minuten

NEDERLANDS GESPROKEN. De orka Willy zit gevangen in een veel te klein bassin in het Pacific Northwest waterpark, afgezonderd van zijn familie die in de naburige baai leeft. Niemand begrijpt waarom Willy zo droevig is - behalve een jongen van 12 jaar die weet wat het is om zonder familie te moeten leven. Jesse is een straatjongen die met Willy bevriend raakt en alles riskeert om hem te bevrijden.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Free Willy

Reviews (4)

6.74/10.0
8
Anoniem
26-01-2014
Free willy vond ik als kind altijd een indrukwekkende film. Onlangs heb ik deze film bekeken met mijn zoontje van 5 en zijn vriend je van 8. En wat denk je, beide heren zaten gekluisterd aan de buis. ze vonden het een leuke en soms ook wel een beetje spannende film. Het is een echte aanrader om deze gezellige familie film op een lekkere luie zondag te bekijken. Wij hebben er van genoten, en ook ik kwam weer helemaal terug in mijn jeugd bij het zien van deze film.
8
Peter
28-08-2013
Een hele leuke, spannende en soms zielige film. Hij is zeer geschikt voor het hele gezin. De film is vooral leuk voor jonge kinderen omdat het Nederlands gesproken is. Vooral de mooie beelden van de orka zijn prachtig. Het is een echte aanrader als familiefilm. Leuk voor op een regenachtige middag!
10
Irma
27-01-2013
Een hele leuke familiefilm voor jong en oud. Van het begin tot het eind is de film boeiend. Een leuke vriendschap ontstaat tussen de jongen en orka Willy.
Er zit enige spanning in het verhaal, maar ook ontroerende momenten. Deze film is zeker aan te raden. Het is het geld waard.
8
Mark
15-09-2012
Leuke film zeg.
loading