Angel of the Skies: De oorlog is verklaard en Groot-BrittanniŽ zal actie moeten ondernemen tegen nazi-Duitsland wanneer ze Europa willen redden uit hun meedogenloze klauwen. Vastbesloten om de vijand te verslaan neemt Earl Kirk, een jonge Zuid-Afrikaanse piloot, diens als vrijwilliger bij de Royal Air Force. Hij laat zijn familie achter en offert zijn toekomst en eigen leven op om de strijd tegen het kwaad aan te gaan. Tijdens een luchtgevecht boven Duitsland, omgeven door bommenwerpers en onder zwaar vijandelijk vuur, moet Kirk een beslissing nemen die zijn leven en dat van zijn bemanning voor altijd ingrijpend kan veranderen.
Angel of the Skies

Angel of the Skies

Actie Oorlog 2.40
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2013 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 38 minuten
De oorlog is verklaard en Groot-BrittanniŽ zal actie moeten ondernemen tegen nazi-Duitsland wanneer ze Europa willen redden uit hun meedogenloze klauwen. Vastbesloten om de vijand te verslaan neemt Earl Kirk, een jonge Zuid-Afrikaanse piloot, diens als vrijwilliger bij de Royal Air Force. Hij laat zijn familie achter en offert zijn toekomst en eigen leven op om de strijd tegen het kwaad aan te gaan. Tijdens een luchtgevecht boven Duitsland, omgeven door bommenwerpers en onder zwaar vijandelijk vuur, moet Kirk een beslissing nemen die zijn leven en dat van zijn bemanning voor altijd ingrijpend kan veranderen.

Reviews (1)

2.40/10.0
1
Maarten
05-08-2014
Heel erg slecht. Het begint met een luchtgevecht waar heel duidelijk is te zien dat het om maquette-vliegtuigjes gaat. Je denkt als kijker 'wat is dit nou toch zeg'.

Vervolgens krijg je een militair in beeld met nog drie tanden in zijn bek.

Daarna een paar piloten die zo amateuristisch en slecht acteren dat...

de film maar na 10 minuten al heb afgezet.

Wat een troep.
loading