Shooting Stars (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de jaren 90 zijn de jonge LeBron James en zijn drie beste vrienden - Lil Dru, Willie McGee en Sian Cotton -...
Shooting Stars

Shooting Stars

Drama
Taal:Engels Jaar:2023 Duur:1 u 51 min

In de jaren 90 zijn de jonge LeBron James en zijn drie beste vrienden - Lil Dru, Willie McGee en Sian Cotton - verbonden door basketbal. Als ze te goed spelen in hun team op school, dreigt de coach van de beste basketbalschool in hun district hen te scheiden. De jeugdvrienden besluiten daaropvolgend van school te veranderen zodat ze een eenheid kunnen blijven. Ze sluiten zich aan bij het team van een blanke katholieke school, wat de gemeenschap opvat als een belediging. De jongens zijn echter zo toegewijd aan elkaar, dat ze met hun nieuwe coach ernaar streven om nationale kampioen te worden.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading