A Matter of Trust (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van vijf niet-verwante mensen - een man, een dokter, een vrouw, een student en een jonge dochter -...
A Matter of Trust

A Matter of Trust

Drama
Jaar: 2022 Duur: 1 u 45 min

Het leven van vijf niet-verwante mensen - een man, een dokter, een vrouw, een student en een jonge dochter - wordt op zijn kop gezet met onomkeerbare gevolgen. De bloemlezing begint met het verhaal van een arts die de medische officier is aan boord van een repatriëringsvlucht terug naar Afghanistan. De arts is gefocust op het vervullen van haar eed van Hippocrates en negeert de politiek, maar haar vrijblijvende houding wordt op de proef gesteld wanneer ze details over het leven van de passagiers te weten komt. Het tweede luik volgt de gênante wederwaardigheden van student Emil wiens openhartige foto op zijn middelbare school viraal is gegaan.

Empathie Realisme Vertrouwenskwesties Intieme ruimtes Moderne tijd Denemarken

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading