Competencia Oficial (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt...
Competencia Oficial

Competencia Oficial

Komedie Drama
Taal: Spaans Jaar: 2021 Duur: 1 u 49 min

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen. Hij huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas in om het ambitieuze project in goede banen te leiden. Daarbij worden er twee grote acteurs met nog grotere ego's geregeld: Hollywood hartenbreker Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres. Beiden zijn legendarisch, maar bepaald niet de beste vrienden. Lola stelt ze ter voorbereiding op de draaidagen in een reeks steeds excentriekere uitdagingen op de proef. Hierbij worden Felix en Iván met zowel elkaar als hun eigen prestaties geconfronteerd en is het maar de vraag of er nog iemand overblijft als de camera's straks echt beginnen te draaien.

Filmproductie Ego's botsing Culturele satire Kunstthema's Metaforische stijl Hedendaags Luxe omgeving

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Sybren
Biljonnair zakenman Humberto Suárez (José Luis Gómez) wordt 80 en wil iets prachtigs achterlaten. Hij vraagt befaamd filmmaker Lola Cuevas (Penélope Cruz) en twee bejubelde acteurs Félix Rivero (Antonio Banderas) en Iván Torres (Oscar Martínez ) een unieke baanbrekende film te maken. Het is een kritische film over de world of cinema, grote ego's en briljante talenten. En dan gaat het eigenlijk niet alleen over de filmwereld, maar gewoon over mensen en hun big ego's. Lola daagt de acteurs uit met excentrieke opdrachten en het satirische samenspel begint...

Een kunststukje van Argentijns duo Gastón Duprat and Mariano Cohn. Geniaal, filmische schoonheid, grootse ruimtes en knotsgekke, grootse acteerprestaties.
loading