Someone You Love (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De wereldberoemde singer-songwriter Thomas Jacob woont in Los Angeles. Hij is een succesvolle man die veel...
Someone You Love

Someone You Love

Drama
Taal: Deens Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

De wereldberoemde singer-songwriter Thomas Jacob woont in Los Angeles. Hij is een succesvolle man die veel schepen achter zich heeft verbrand. Na jaren afwezigheid keer hij terug naar Denemarken om een nieuw album op te nemen. Daar duikt zijn dochter Julie op die van hem vervreemd was, met zijn 11-jarige kleinzoon Noa. Hij wordt al snel gedwongen zich over de jongen te ontfermen, zeer tegen zijn zin. Tegen alle verwachtingen in komen ze nader tot elkaar via de muziek. Maar rampspoed komt op Thomas' pad en hij beseft dat hij een keuze moet maken die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Emotioneel Tragisch Familiedrama Muzieksessies Heden Denemarken

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading