Historias Para No Contar (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stories Not To Be Told. Vijf verhalen spelen zich af in de stad Barcelona: Laura is verliefd op haar...
Historias Para No Contar

Historias Para No Contar

Komedie Drama
Taal: Spaans Jaar: 2022 Duur: 1 u 35 min

Stories Not To Be Told. Vijf verhalen spelen zich af in de stad Barcelona: Laura is verliefd op haar buurman, Álex. Als ze samen thuis rustig zitten te praten, verschijnt onverwacht haar partner, Raúl. Laura besluit Alex te verbergen. Luis, die nog steeds spijt heeft dat hij door zijn ex-vrouw in de steek is gelaten, bezoekt enkele oude vrienden, Carlos en Ana. Zij moedigen hem aan om uit te gaan met Sandra, een theateractrice die hij in een café ontmoet. Drie vriendinnen, Carol, Blanca en Ángela, ontmoeten elkaar weer bij een casting. Andrés, een volwassen schrijver, ontmoet zijn jonge partner Bárbara voor de lunch. En Edu en Sofía hebben samen een kind en verwachten er nog een. Edu is haar echter ontrouw geweest en heeft daar spijt van. Hij is van plan het haar te vertellen.

Relationele spanning Realistisch Liefdesverhalen Stedelijk Hedendaags Barcelona

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading