No Hard Feelings (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een vrouwelijke nietsnut uit Long Island reageert op een advertentie van het welgestelde koppel Allison en Laird....
No Hard Feelings

No Hard Feelings

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 39 min

Een vrouwelijke nietsnut uit Long Island reageert op een advertentie van het welgestelde koppel Allison en Laird. Zij moet hun introverte en sociaal onhandige zoon daten en hem helpen uit zijn schulp te kruipen. De jongeman staat immers op het punt zijn studie aan de universiteit aan te vatten.

Komedische momenten Humoristische toon Volwassen worden Visuele humor Hedendaags Zomerse setting

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Geert
Maddie (Lawrence) wordt ingehuurd door een welgesteld koppel om hun zoon voor te bereiden op het universiteitsleven. Hij is bedeesd en teruggetrokken, aan Maddie om hem te laten openbloeien. Ze leren mekaar kennen, maar natuurlijk wordt het plan ontdekt wat de relatie onder druk zet.
Er zitten enkele leuke en grappige stukken in, maar helaas te weinig om het een echte goede komedie te maken vind ik. Het verhaal en uitwerking springt er niet uit tov andere films van hetzelfde thema/genre. We zien M. Broderick nog eens acteren in de rol van de vader. Ik bleef op mn honger zitten qua lachsalvo's.
loading