Resident Evil: Death Island (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Leon S. Kennedy, agent van de Division of Security Operations, is op een missie om dokter Antonio...
Resident Evil: Death Island

Resident Evil: Death Island

Animatie Actie
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 27 min

Leon S. Kennedy, agent van de Division of Security Operations, is op een missie om dokter Antonio Taylor te redden van ontvoerders wanneer een mysterieuze vrouw zijn achtervolging dwarsboomt. Ondertussen onderzoekt Chris Redfield, agent van Bioterrorism Security Assessment Alliance, een zombie-uitbraak in San Francisco, waarbij de oorzaak van de infectie niet kan worden achterhaald. Het enige wat de slachtoffers gemeen hebben, is dat ze allemaal recentelijk Alcatraz Island hebben bezocht. Naar aanleiding van die aanwijzing gaan Chris en zijn team naar het eiland, waar hen een nieuwe verschrikking wacht.

Actievol Spannend Duister Bioterrorisme Biodrones Toekomstig San Francisco

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading