Moving On (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Claire verlaat haar huis in Ohio en gaat naar CaliforniŽ voor de begrafenis van een oude vriendin. Dat is niet haar...
Moving On

Moving On

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 22 min

Claire verlaat haar huis in Ohio en gaat naar CaliforniŽ voor de begrafenis van een oude vriendin. Dat is niet haar enige reden om te gaan. Ze is van plan de weduwnaar van de vriendin, Howard, te vermoorden. Ze heeft een goede reden heeft om hem te haten. Bij de dienst komt ze Evelyn tegen, een andere oude vriendin met haar eigen reden om Howard te verachten. Claire biecht haar plan op, wat Evelyn aanvankelijk bespot. Uiteindelijk stemt ze toe om te helpen. Het plan krijgt een complicatie wanneer Claire wordt herenigd met haar ex-man Ralph en de zaken tussen hen escaleren.

Bekend voor Drama Humoristisch Wraak Begraafplaats Heden CaliforniŽ

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading