Inu-Oh (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Inu-Oh wordt geboren met unieke fysieke kenmerken en de geschokte volwassenen bedekken elke centimeter van zijn lichaam met...
Inu-Oh

Inu-Oh

Animatie Fantasy
Taal:Japans Jaar:2021 Duur:1 u 33 min

Inu-Oh wordt geboren met unieke fysieke kenmerken en de geschokte volwassenen bedekken elke centimeter van zijn lichaam met kledingstukken, inclusief een masker voor zijn gezicht. Op een dag ontmoet hij een jongen genaamd Tomona, een blinde biwa-speler, en terwijl Tomona een subtiel lied van het verwarde noodlot speelt, ontdekt Inu-Oh een ongelooflijk vermogen om te dansen. Inu-Oh en Tomona worden zakenpartners en onafscheidelijke vrienden, die hun creatieve gaven gebruiken om te overleven in de marge van de maatschappij, terwijl lied na lied hen bekendheid oplevert en van hen sterren maakt.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading