Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Van de hand van Zack Snyder komt dit prachtige avontuur,...
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 33 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Van de hand van Zack Snyder komt dit prachtige avontuur, gebaseerd op de populaire boekenreeks. Als de jonge uil Soren en zijn broer Kludd in de klauwen vallen van de kwaadaardige 'Pure Ones', gaat Soren op zoek naar de gevleugelde bewakers om zijn soort van de ondergang te redden.

Visueel Indrukwekkend Avontuurlijk Sfeervol Heldenmoed Gedetailleerde Animatie Fantasiewereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Monique
Dit is een film die moet je gezien hebben. Ik zag hem voor het eerst in de bioscoop en toen heb ik hem gekocht omdat het zo'n aangrijpende film is. Ik vind dat deze film uit het hart van de maker komt en zo goed gemaakt is. Hij is alles wat je er van mag verwachten. Met een lach en een traan, een schrik en een opluchting. Spannend van het begin tot het einde.
Het is een super goed verhaal, alsof het echt gebeurd is. Je zou het bijna gaan geloven. De film is mooi in alles wat je ziet, zo spannend en absoluut niet voorspelbaar. Op naar deel 2.

Reviews

Arjan
Mooie film, goed gemaakt.
Lisette
Mooie animatiefilm, maar inderdaad de kinderen waren hem halverwege al zat. Het verhaal is voor hen niet echt boeiend, voor de volwassenen is het echter wel de moeite waard.
Gerrieke
Erg mooie animatiefilm, volgens mij best wel spannend voor kleine kinderen.
Anoniem
Bijzonder goed geanimeerd, leuk verhaal.
mario
Na het kijken van deze film is mijn wat verwaterde interesse in Science Fantasy terug aangewakkerd tot een verschroeiende drang. Ik vrees dat mijn account regelmatig nieuwe financiŽle infusen gaat behoeven. Aanrader voor het hele gezin, alhoewel de jongeren onder ons wel eens bang zouden kunnen worden van de maan.
A.T.H.
Prachtige beelden en kleuren. Humor enz.
Leuk om naar te kijken.
Lex
Erg mooi gemaakt, en daardoor een plezier om naar te kijken. Het verhaal trekt mij minder, ik zal deze film dan ook geen tweede keer huren. Het is zeker geen kinderfilm. Als je van mooie animatie houdt is het wel een aanrader om naar te kijken. Cijfer 7.
Arie
Na er veel over gehoord en gelezen te hebben deze film maar eens bekeken. Verbluffende animatie met veel actie en humor; het verhaal is te zwak en m.i. voor kinderen niet echt te volgen; hoewel de strijd tussen goed en kwaad opnieuw diep uitgewerkt wordt... Hoewel ik de film niet voor een tweede keer zal kijken toch een dikke 7!
Anoniem
Ontzettend mooi gemaakt! Eerst moest ik er wel even inkomen, maar je bent al snel gepakt door het verhaal en de mooie beelden. Disney kan hier echt nog een puntje aan zuigen.
Voor volwassen ook zeker de moeite waard!
Jenny
Echt een hele goede - niet kinderachtige - animatiefilm. I love it!
Anoniem
Prachtige film. Doet me een beetje denken aan waterschapsheuvel.
Anoniem
Mooi gemaakte film, een aanrader voor wat oudere kinderen. Voor jonge kinderen minder geschikt.
car
Een echte aanrader. Ik heb genoten van de fantastische beelden en ach, het verhaal is voorspellend en niet echt spectaculair maar des te meer wel de animaties. Niet zo geschikt voor jongere of gevoelige kinderen.
Anoniem
Ik vond het een erg leuke en mooie film, mooie scŤnes. De actie in de film vond ik verrassend voor een animatie film en een niet al te ingewikkeld maar leuk verhaal. Al met al een leuke en unieke ervaring gevonden!
Stefan
Een heel mooie film. Een echte aanrader
carina
Dit is een mooie film. De beelden zijn heel mooi. Het verhaal is wel erg voor de handliggend met weinig diepgang in de personages. leuk om op een regenachtige dag te kijken met kinderen. Niet te jong, want soms zijn de beelden wel schokkend.
Linda
Goede Animatiefilm, een beetje een moderne Lion King... maar dan met uilen:P. Grafisch zit de film heel goed in elkaar. Zeker het huren waard.
Anoniem
Een erg mooie film. Het verhaal is wel wat ver gezocht. Maar mooie animatie en goede actie. Met veel oog voor details. En een lord-of-the-rings-achtige opzet: good fights evil. Drie keer raden wie er wint...
Anoniem
Een nietsvermoedend muisje wordt van een rots gesnaaid door vlijmscherpe uilenklauwen. Dag muisje. Een schattig blauw vogeltje vliegt voor haar leven om uit de poten te blijven van woeste uilen, die elkaar naar het leven staan, daarbij geholpen door vampiervleermuizen met bloeddoorlopen ogen en tot zombies omgetoverde piepuiltjes. En een fascistoÔde ras van zwarte ‹ber-uilen trekt in volle wapenrusting ten strijde om met grof geweld de vreedzame witte uilenkoning uit zijn boom te verjagen. Originele story line, mooie graphics, leuke humor en spannende actie. Een film die absoluut de moeite waard is om te kijken.
Grace
Deze film ziet er goed uit. De beelden zijn erg mooi. Het verhaal is wel een beetje clichť, maar dat hoeft geen belemmering te zijn. Wat ik wel een belemmering vond was het gebrek aan diepgang in de personages. Dat is lastig te zeggen van een uil natuurlijk, maar ik vond de characters niet genoeg uitgewerkt om mee te kunnen leven met het verhaal.
loading