The Adventures of Tintin (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige...
The Adventures of Tintin

The Adventures of Tintin

Animatie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 43 min

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen...

Kuifje Avontuurlijk Mysterieus Schatzoektocht Dynamische animatie 20e eeuw Exotische zeeën

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Prachtig gemaakt, levensechte animatiefilm, vol spanning en humor. Echt een aanrader.

Reviews

Anoniem
Kuifje is altijd leuk. Ook deze uitvoering is prima. De animaties zijn geweldig knap gedaan. Soms een beetje te mooi naar mijn smaak. Omdat alles kan op animatiegebied hoeft nog niet alles te kunnen, iets teveel knappe acties en daardoor iets te weinig Kuifje-suspence. Maar zeker gaan kijken hoor, ben benieuwd naar het tweede deel!
Anoniem
Natuurlijk, deze is voor de liefhebber. Maar wat is dit goed gedaan. Allereerst zijn de animaties van een niveau dat ik nog niet eerder heb gezien. Daarnaast is de verhaallijn herkenbaar uit meerdere boeken van Kuifje, maar uitgewerkt tot een nieuw plot. Absoluut geen heiligschennis, maar juist een mooie ode aan het oeuvre van Hergé.
Ronnie
Deze film is een waar spektakel. Ik heb van het begin tot het eind genoten. Ik vind wel dat de film niet geschikt is vanaf 6 jaar. Er vallen toch wat doden (niet echt bloederig, maar toch). Verder moet je goed bij het verhaal blijven anders kun je het verhaal wat kwijtraken. De beelden zijn fantastisch mooi. Al met al een aanrader voor jong (vanaf 8 jaar ong. mijn inziens) en oud!
Danielle
Briljante film! Vooral in 3D is dit een echte aanrader. Het verhaal zit goed in elkaar. De effecten zijn mooi weergegeven en er zit spanning in. Jeugdsentiment! Ik zit nu al te wachten op deel 2.
Anoniem
Hartstikke leuke film, boordevol humor. Tijdens de spannende achtervolgingen meer malen helemaal in een deuk gelegen. Overal zitten grapjes verstopt, zie die maar eens te vinden. En vlakke karakters? Een alcoholist komt van zijn verslaving af, dat is toch groei? ;-)
Leo
Zeer spanende film waarin u na een tijdje vergeet dat u naar een animatiefilm aan het kijken bent. De achtervolgingsscènes zijn zeer spectaculair en het is duidelijk dat Steven Spielberg zich nog eens duchtig heeft kunnen uitleven. Voor sommige achtervolgingsscènes zijn de beeldwisselingen zo snel dat het zeker voor jonge kijkers een must is om de film nog een terug te zien. Kortom een aanrader.
Lucien
Mooi gemaakte animatie. Kijkt lekker weg.
Nick
Tintin. De verhalen van vroeger. Vanaf jongs af aan al geboeid door de avonturen van deze jonge journalist. In dit verhaal gaat het over de Eenhoorn. Een berucht verhaal dat ik thuis zelfs nog op videoband heb, omdat ik deze niet weg wil doen. De verfilming is geniaal. Spannend en meeslepend en vooral voor jong en oud. Zin in een film? Huur de Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn en je hebt een lekker filmavondje thuis!
mario
Als Kuifje-lezer was mijn grootste plezier in deze film de elementen herkennen van de andere albums dan diegenen die het basisvlak voor deze film vormden. Eentje die ik miste was Vlucht 714. Misschien in de volgende film.
Voor de rest, de animatie/mocap is tot in de puntjes. Regie, verhaallijn, afwerking, niks heeft een steekje laten vallen. En misschien is dat een probleem, te klinisch, te gelikt. Het is wel een zeer goeie film, maar er zijn er betere.
Wim
Mooie film voor alle leeftijden. Prachtig hoe ze tekenfilm en realiteit steeds dichter bij elkaar weten te brengen. Goed verhaal. Leuke film om gezellig met het gezin te bekijken. Een aanrader.
Johanna
Een topper van een animatiefilm, gedetailleerd echt, een lust om naar te kijken
Yasmin
Geweldige film, mooi gemaakt en leuk voor iedere leeftijd.
Anoniem
Prachtige special effects maar de personages waren waren een beetje vlak, net als het verhaal. Het verhaal wist mij niet echt te pakken.
Nicole
Echt een gave film voor jong en oud. Het is haast echt hoe de wind door de haren waait. Schitterend.
Siegfried
Geweldige film!
Zeer mooi geanimeerd; alsof je er zelf bij in zit.
We hebben met zijn allen genoten van deze mooie familiefilm.
De Kuifje strips kwamen weer tot leven voor ons allen.
Echt, deze film moet je hebben gezien! Zeer de moeite waard en je hebt echt geen tijd om even wat anders te doen, daar is deze film veel te spannend voor om maar iets te missen!
Kijken allemaal!
Anoniem
Leuke film, echt waar. Spielberg heeft met deze film getracht de sfeer van het stripverhaal terug te brengen en naar mijn idee lukt dat al aardig. Mijn kids vonden hem ook leuk. De ene zoon geeft deze film een 7 en de andere een 8 en ik geef hem ook een 8 dus ruim voldoende. Hopelijk komt er wel weer een spannend vervolg op. Dat zou wel leuk zijn voor de Kuifje liefhebbers. Groetjes, Yolanda
Miranda
Leuke film voor jong en oud.
Aernoud
Mooie film, echt de moeite waard. Ga maar er lekker voor zitten of liggen. Vind het wel leuk.
Johan
Prachtige film. Ben groot fan van Kuifje strips en deze film doet Kuifje alle eer aan. De ogen zijn voor het eerst in een animatiefilm niet uitdrukkingsloos en let ook eens op het water. Zeldzaam technisch hoogstandje. Nog nooit echt water gezien in een geanimeerde film. Op het schip van Haddock zie je de roest aan de reling en op het dek zitten. Heel realistisch allemaal. Echte aanrader voor de hele familie. Hoop op een hele reeks.
Titia
Leuke film. Bijna de strips. Mooie uitvoering.
Jacky
Topfilm, mooi gemaakt, goed verhaal, humor.
Louis
Omdat de recensies lovend zijn, de film bekeken. Film-technisch: geweldig wat tegenwoordig men kan doen. Verhaal was bekend uit de jeugd, maar al kijkend kreeg ik geen klik.
Tim
De animatie is bijna niet van echt te onderscheiden... Leuke gezinsfilm en geregeld een lachspier verrekt :)
Annemarie
Leuke familiefilm voor de jongeren een spannend avontuur en voor de iets oudere jongeren een stukje nostalgie. Mooie scènes en mooie achtergrondbeelden, allemaal bijna echt.
Paul
We vonden het een hele leuke film. Grappig om stripfiguren in het echt te zien!
Guy
Een heerlijke familiefilm die het kijken meer dan waard is. Mooie effecten en een leuk verhaal. Je wordt meegesleept in de wereld van de eigenwijze reporter.
Corine
Echt een topfilm! Onwijs leuk verhaal en erg mooie animatie. De film heeft vooral veel spannende momenten, maar af en toe ook haar grappige momenten. Vond het best jammer toen de film eenmaal was afgelopen.
Peter
Bell en Serkis geven de karakters een meerwaarde. Prachtige beeldkadrering, je vergeet soms dat je naar een animatiefilm kijkt. Spannend opgebouwd, zelfs als je de strips door en door kent. Lang niet meer zo genoten van een film.
Bidjai
Aanbevelenswaardig! Leuke meeslepende film. De verhaallijn is goed opgebouwd en zorgt er voor dat je helemaal opgaat in de film. Verder is de humor ook goed en 'kuifje-waardig' te noemen. Film is geschikt voor jong en oud. Kwaliteit is goed te noemen, prachtig in elkaar gezette film. Kan me voorstellen dat deze in 3D ook mooi is om te zien.
Tom
Een film die het bekijken waard is, wat zeg ik, het is genieten, levensecht, verrassend in kwaliteit en verhaal een kuifje waardig en meer dan vergelijkbaar met de lees stuf. Tom
Patricia
Spannend van het begin tot het eind.
Ontzettend mooi gemaakt.
Een echte aanrader voor jong en oud.
Nicole
Een leuke en geweldige animatiefilm, geregisseerd door Steven Allen Spielberg, heel beroemde regisseur die we allemaal kennen van b.v. War horse, Indiana Jones, E.T., Jaws, Jurassic Park etc. Het kwam voor mij als een leuke verrassing. Toen ik zag dat TinTin (Kuifje) nu al te huur was, heb ik hem gelijk gekeken, en wat een leuke en ook spannende film. Er zitten komische momenten in, maar ook genoeg actie. Leuk verzonnen verhaal. Ik heb in ieder geval genoten van begin tot het einde. Echt een hele leuke film om samen met het hele gezin te kijken. Jong en oud zal zich amuseren, van mij een dikke 9!! (Ben ook een grote fan van Steven Spielberg)
Marc
Heel spannend!
loading