Nummer Achttien (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Autofictie van en over Guido van der Werve, een video- en performance-kunstenaar die wereldwijd succes heeft met...
Nummer Achttien

Nummer Achttien

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2022 Duur: 1 u 34 min

Autofictie van en over Guido van der Werve, een video- en performance-kunstenaar die wereldwijd succes heeft met videokunstwerken waarin hij de confrontatie met het leven opzoekt. Daarnaast is hij klassiek pianist, componeert hij muziek, schaakt hij op hoog niveau, en rent hij ultramarathons. Het is een bijzonder leven, dat genadeloos tot stilstand komt wanneer Van der Werve in 2016 bijna zijn leven verliest bij een zwaar verkeersongeval. Hij loopt traumatisch hersenletsel op, ligt een maand in coma; de artsen zien het somber in. Maar dankzij de buitengewone conditie van zijn lichaam en geest weet hij op wonderbaarlijke wijze te herstellen.

Persoonlijke groei Veerkracht Emotioneel Revalidatie Natuurbeelden Moderne tijd Ziekenhuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading