Bo (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de wispelturige Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader - een bekende trompettist - te bezoeken, loopt ze...
Bo

Bo

Romantiek Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2022 Duur: 1 u 29 min

Wanneer de wispelturige Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader - een bekende trompettist - te bezoeken, loopt ze zijn vroegere jeugdvriend Levan tegen het lijf. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader besluit ze om mee te liften in Levan's vrachtwagen. Ondanks het leeftijdsverschil geven ze voorzichtig toe aan de liefde die ze voor elkaar voelen. Het melancholische trompetspel van Bo's vader begeleidt hun reis door het adembenemende Georgische landschap. Uiteindelijk durven ze elkaar zodanig vertrouwen dat zowel Bo als Levan hun donkerste geheimen met elkaar delen.

Bekend voor muziek Intiem portret Melancholisch Romantisch drama Trompetmuziek Hedendaags Georgisch landschap

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading