Ticket to Paradise (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee gescheiden ouders waren ooit impulsief getrouwd, maar besloten er toen een punt achter te zetten. Plots...
Ticket to Paradise

Ticket to Paradise

Romantiek Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 40 min

Twee gescheiden ouders waren ooit impulsief getrouwd, maar besloten er toen een punt achter te zetten. Plots krijgen ze te horen dat hun dochter Lily op een postdoctorale reis naar Bali gaat en besluit met een local te trouwen. Hierop besluiten de twee naar IndonesiŽ te vliegen om haar ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die ze ooit hebben gemaakt.

Feelgood Luchtig verhaal Liefdesverhaal Levendig Bali Bali setting

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Eva
Academy award winnaars Julia Roberts en George Clooney eindelijk weer samen op het scherm. Ze zijn Georgia en David, gescheiden en haten elkaar. Ze zijn op een missie naar beautiful Bali, om het huwelijk van hun hopeloos verliefde dochter Lily te saboteren. Ze willen de fout die zij zelf vroeger maakten voorkomen. Krijgen ze een tweede kans?

Een romantische comedy van Britse scriptschrijver en regisseur Oliver Parker. Hij regisseerde ook 'Mamma Mia! Here We Go Again' en schreef 'The Best Exotic Marigold Hotel', en dat is te zien!
loading