Did You Hear About the Morgans? (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het huwelijk van de twee succesvolle New Yorkers Paul en Meryl is gestrand. Maar als ze getuige...
Did You Hear About the Morgans?

Did You Hear About the Morgans?

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 39 min

Het huwelijk van de twee succesvolle New Yorkers Paul en Meryl is gestrand. Maar als ze getuige zijn geweest van een brutale moord, besluit de politie ze op een veilige plek onder te brengen, in het ruige Wyoming. Daar moeten deze twee geboren stadsmensen de strijd aanbinden met het weer, beren, frisse lucht en elkaar.

Humor Liefde Natuur Hedendaags Manhattan

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Dewika
Een leuke komedie / romantische film. Het mooie ervan is, dat dit in het dagelijks leven ook heel veel voorkomt wat huwelijken betreft. En deze film laat zien dat je huwelijk niet voorbij hoeft te zijn, dat je wat moeite moet doen om er weer iets van te maken. Ik vond de film mooi om de lach momenten en de boodschap.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Karen
Deze film gaat over New Yorkers Meryl en Paul die 3 maanden uit elkaar zijn nadat Paul is vreemdgegaan. Paul gespeeld door Hugh Grant, probeert Meryl, gespeeld door Sarah Jessica Parker, terug te winnen. Na een etentje zijn ze getuigen van een criminele afrekening. Voor hun eigen veiligheid worden ze ondergebracht op het platteland van Wyoming. In een vreemde omgeving zonder de afleiding van werk en vrienden komen Paul en Meryl langzaam tot elkaar. De melodramatische competente Meryl, de charmante onhandige Paul en de nuchtere sheriff samen maken het een serieuze onderhoudende komedie
Anoniem
Leuke film, niet echt romantisch maar wel met humor. Leuk voor een ontspannen avondje.
Anoniem
Is grappige komedie,niet echt een romantische film, maar als sjp er inspeelt wil je hem wel zien.
Anoniem
Leuke onderhoudende romantische komedie, goed gespeeld.
loading