The Phantom of the Open (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De kraanbestuurder Maurice Flitcroft is een dromer en onverbiddelijke optimist. In het jaar 1976 weet hij...
The Phantom of the Open

The Phantom of the Open

Komedie Sport Drama
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 42 min

De kraanbestuurder Maurice Flitcroft is een dromer en onverbiddelijke optimist. In het jaar 1976 weet hij zich te kwalificeren voor het Britse golfkampioenschap, ondanks dat hij nooit eerder een balletje heeft geslagen. Met volle moed en zelfvertrouwen begint hij aan het toernooi waar hij het slechtste resultaat ooit behaalt. Hij wordt echter gezien als een volksheld.

Brits Open Komedie-drama Britse humor Doorzettingsvermogen Golfswing Jaren '70 Engeland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Leonore
Geweldig. En ook nog op de waarheid gebaseerd.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Eva
"Every dreamer deserves a shot"

Mark Rylance speelt Maurice Flitcroft, een kraanmachinist, een dromer en slimme optimist. Hij helpt anderen hun droom te volgen en gaat ook voor die van zichzelf. Maurice kwalificeert zich voor het Britse Golf Championship, zonder ook maar ooit een bal te hebben geslagen. Vol zelfvertrouwen en humor begint hij aan het toernooi, en groeit uit tot een geliefde volksheld. Kijk zelf hoe het aflooptÖ

The Phantom of the Open is een bewerking van de biografie geschreven door Simon Farnaby en co-writer Scott Murray. De biografische comedy ging in premiere op het 65e BFI London Film Festival in 2021 en Rylance kreeg lovende kritieken. Met mooie acteerprestaties van onder meer Sally Hawkins, Rhys Ifans, Jake Davies, Christian Lees, Jonah Lees, Mark Lewis Jones, and Johann Myers.

Hartverwarmend, grappig en briljant gespeeld!
loading