Leave No Traces (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Polen, 1983. Ondanks de opschorting is de staat van beleg, die door de communistische autoriteiten was afgekondigd...
Leave No Traces

Leave No Traces

Drama
Taal: Pools Jaar: 2021 Duur: 2 u 33 min

Polen, 1983. Ondanks de opschorting is de staat van beleg, die door de communistische autoriteiten was afgekondigd om de oppositie van solidariteit te onderdrukken, nog steeds van kracht in het land. Op 12 mei wordt Grzegorz Przemyk, zoon van de dichteres Barbara Sadowska die tot de oppositie behoort, gearresteerd en zwaar mishandeld door een politiepatrouille. Przemyk sterft na twee dagen lijden. De enige getuige van de fatale afranseling is een van Grzegorz' collega's, Jurek Popiel, die besluit voor gerechtigheid te vechten en tegen de politie te getuigen.

Gerechtigheidsstrijd Historisch drama Grauwe sfeer 1980s Warschau

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading