Nahschuss (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De net afgestudeerde ingenieur Franz Walter krijgt een veelbelovend aanbod van de buitenlandse inlichtingendienst van de...
Nahschuss

Nahschuss

Drama
Taal: Duits Jaar: 2021 Duur: 1 u 51 min

De net afgestudeerde ingenieur Franz Walter krijgt een veelbelovend aanbod van de buitenlandse inlichtingendienst van de DDR. Hem wordt gevraagd de DDR te ondersteunen bij de voorbereiding van het komende WK-voetbal. In ruil daarvoor krijgt hij een hoogleraarschap aangeboden. Franz gaat op het aanbod in en belooft trouw te blijven aan het systeem. In zijn begeleider Dirk vindt hij een goedbedoelende mentor die hem bijstaat tijdens hun missies naar de Bondsrepubliek Duitsland. Eerst moet Franz alleen informatie doorspelen, maar al gauw wordt meer van hem verlangd.

Verraad Spanning Spionage Grauwheid Koude Oorlog DDR

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading