Father Stu (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer hij na een blessure zijn carrière als amateurbokser moet beëindigen, verhuist Stuart Long naar Los Angeles,...
Father Stu

Father Stu

Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u

Wanneer hij na een blessure zijn carrière als amateurbokser moet beëindigen, verhuist Stuart Long naar Los Angeles, ervan dromend om een ster te worden. Om de eindjes aan elkaar te kunnen kopen, heeft hij een bijbaantje als supermarktmedewerker. Tijdens zijn werk aldaar ontmoet hij Carmen, een lerares op de katholieke zondagsschool. Zij lijkt immuun te zijn voor zijn charmes. Vastbesloten om haar voor zich te winnen, begint de agnostische Stuart naar de kerkdiensten te gaan om indruk op Carmen te maken. Wanneer hij ternauwernood een ongeluk met zijn motorfiets overleeft, vraagt Stuart zich af of hij deze tweede kans in het leven kan gebruiken om andere mensen in soortgelijke situaties hun weg te helpen vinden. Dan realiseert Stuart zich dat hij voortbestemd is om priester te worden.

Waargebeurd verhaal Inspirerend Dramatisch Geloofsovergang Boksring 2000s Katholieke kerk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Father Stu Soundtrack

Father Stu Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Father Stu

Dickon Hinchliffe

2. Wildest Dreams

Dickon Hinchliffe

3. Remember Me

Dickon Hinchliffe

4. Carmen

Dickon Hinchliffe

5. Bill's Truck

Dickon Hinchliffe

6. Come and Get It

Dickon Hinchliffe

7. Father and Son

Dickon Hinchliffe

8. Mary

Dickon Hinchliffe

9. Resisting Arrest

Dickon Hinchliffe

10. You Ain't That Lucky

Dickon Hinchliffe

Thijmen
Het verhaal over de transformatie van macho boxer in morele held.

Sony's Father Stu is een prachtige op waarheid gebaseerde film over zelfdestructief gedrag, vergeving en liefde. Mark Wahlberg schittert als Father Stu: 'it challenges people to look inside and dig a little deeper...'. Schrijfster en regisseur Rosalind Ross (Mel Gibsons partner) zet een meesterstuk neer waarin Stuart Long (Mark Wahlberg), een heetgebakerde amateur-boxer uit Montana speelt die zijn sport moet opgeven. Op zoek naar een andere carrière ontmoet hij Carmen (Teresa Ruiz), waarvoor hij alles wil doen, zelfs katholiek worden. Een gebeurtenis maakt dat hij verder wil gaan als priester. Zonder zijn eigen working-class, macho, humoristische en down-to-earth karakter te verliezen.

Stu's gescheiden ouders worden treffend gespeeld door Jacki Weaver en Mel Gibson. Mark Wahlberg, gepassioneerd om de boodschap van Father Stu de wereld in brengen, was co-producer, stak miljoenen uit eigen zak in de film en kwam 15 kilo aan voor de rol.

Eerlijk, mooi, emotioneel, grappig en 'n american folksy soundtrack met onder meer Johnny Cash en Chuck Berry’s Too Much Monkey Business.

Deze film komt ook voor in:

loading