Blacklight (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De gekwelde agent Travis Block werkt voor de FBI. Zijn werk bestaat eruit undercoveragenten, die hun dekmantel...
Blacklight

Blacklight

Actie Thriller
Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 40 min

De gekwelde agent Travis Block werkt voor de FBI. Zijn werk bestaat eruit undercoveragenten, die hun dekmantel kwijtgeraakt zijn, uit gevaarlijke situaties te halen. Tijdens een soortgelijke klus stuit hij op een samenzwering waarbij de hoogste rangen binnen de FBI betrokken zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blacklight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Barbara
Travis Block (Liam Neeson) is een agent die voor de FBI werkt om andere undercoveragenten die hun dekmantel zijn kwijtgeraakt uit zeer gevaarlijke situaties te halen. En daarvoor neemt Travis Black behoorlijk wat risico's. Een operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. De film is in het begin wat moeilijk te volgen. Maar halverwege begin je door te krijgen hoe het verhaal in elkaar steekt, en is het ook beter te volgen. Mijn favoriete Acteur Liam Neeson laat ook in deze film weer zijn goeie acteurs kanten zien. De film kijkt best lekker weg en is zeker nier slecht.
loading