Encanto (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mirabel is een 15-jarig meisje en is liefdevol, grappig en feilbaar. Ze is een echt familiemens en woont samen met haar...
Encanto

Encanto

Animatie Fantasy Musical
8.15 Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 38 min

Mirabel is een 15-jarig meisje en is liefdevol, grappig en feilbaar. Ze is een echt familiemens en woont samen met haar familie in Colombia. Haar hele familie beschikt over magische krachten en woont in een magisch huis. Mirabel zelf beschikt echter nog niet over magische krachten, maar dan is het toch aan haar om hun huis, de Encanto, te redden.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Reviews (1)

8.15/10.0
7
Eva
11-03-2022
Swingend, magisch en vol met liefde!

"De magie is betoverend, de komedie is zo scherp, en de gecreëerde wereld is onweerstaanbaar" John Leguizamo (Critical Thinking, Ice Age) de stem van Bruno.

In Encanto (2021) de 60e film van Walt Disney Animation Studios leeft de familie Madrigal in een 'magical' huis Casita in Colombia waar elk kind een magische gave heeft, van superkracht tot de kracht om te genezen. Alleen Mirabel, 15 jaar, heeft geen gave maar is de enige die de magie van Encanto kan gaan redden... Regie door Byron Howard en Jared Bush, prachtige 3D-animatiebeelden en prachtige swingende muziek, een eerbetoon aan Colombia.

De muziek is geschreven door Germaine Franco, een award-winning Mexicaans-amerikaanse componist (Coco, The Book of Life). Hij eert traditionele klanken, instrumenten en ritmes als bambuco, mapalé en joropo en laat Colombiaanse zangeressen 'cantadoras' en musici een hoofdrol spelen. 8 originele nummers werden geschreven door meermalig awardwinnaar, componist, rapper en schrijver Lin-Manuel Miranda
loading