Encanto (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mirabel is een 15-jarig meisje en is liefdevol, grappig en feilbaar. Ze is een echt familiemens en woont samen met haar...
Encanto

Encanto

Animatie Fantasy Musical
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 38 min

Mirabel is een 15-jarig meisje en is liefdevol, grappig en feilbaar. Ze is een echt familiemens en woont samen met haar familie in Colombia. Haar hele familie beschikt over magische krachten en woont in een magisch huis. Mirabel zelf beschikt echter nog niet over magische krachten, maar dan is het toch aan haar om hun huis, de Encanto, te redden.

Animatiefilm Muzikaal Betoverend Familiebanden Kleurrijk Colombia

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Encanto Soundtrack

Encanto Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. The Family Madrigal

Stephanie Beatriz

2. Waiting On A Miracle

Stephanie Beatriz

3. Surface Pressure

Jessica Darrow

4. We Don't Talk About Bruno

Carolina Gaitán - La Gaita

5. What Else Can I Do?

Diane Guerrero

6. Dos Oruguitas

Sebastian Yatra

7. All Of You

Stephanie Beatriz

8. ¡Hola Casita

Germaine Franco

9. Colombia Mi Encanto

Carlos Vives

10. Two Oruguitas

Sebastian Yatra

Eva
Swingend, magisch en vol met liefde!

"De magie is betoverend, de komedie is zo scherp, en de gecreëerde wereld is onweerstaanbaar" John Leguizamo (Critical Thinking, Ice Age) de stem van Bruno.

In Encanto (2021) de 60e film van Walt Disney Animation Studios leeft de familie Madrigal in een 'magical' huis Casita in Colombia waar elk kind een magische gave heeft, van superkracht tot de kracht om te genezen. Alleen Mirabel, 15 jaar, heeft geen gave maar is de enige die de magie van Encanto kan gaan redden... Regie door Byron Howard en Jared Bush, prachtige 3D-animatiebeelden en prachtige swingende muziek, een eerbetoon aan Colombia.

De muziek is geschreven door Germaine Franco, een award-winning Mexicaans-amerikaanse componist (Coco, The Book of Life). Hij eert traditionele klanken, instrumenten en ritmes als bambuco, mapalé en joropo en laat Colombiaanse zangeressen 'cantadoras' en musici een hoofdrol spelen. 8 originele nummers werden geschreven door meermalig awardwinnaar, componist, rapper en schrijver Lin-Manuel Miranda
loading