Mannenharten (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in...
Mannenharten

Mannenharten

Komedie Romantiek Nederlandstalig 6.36
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2013 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 37 minuten

Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.

Reviews (27)

6.36/10.0
7
Hilde
14-12-2015
Leuke film, leuke acteurs. Kan niet wachten tot Mannenharten 2.
8
Leonie
11-01-2015
Zeer leuke film. Enorm gelachen maar ook ontroerend.
4
Anoniem
18-06-2014
ik vond hem wat tegenvallen. Had er meer van verwacht. De rol die Jeroen Spitzenberger in de film speelt is wel top. Goede acteur. Ook Georgina Verbaan acteerde goed. Rest vond ik wat matig acteren.
8
Anoniem
17-06-2014
Komisch, romantisch, leuke acteurs en actrices. Als je deze ingrediŽnten in een film zoekt is dit een leuke film voor jou. Lekker wegzwijmelen bij de leuke mannen en dat zonder vriend of man erbij natuurlijk. De verhaallijn is voorspelbaar maar dat vond ik niet erg. Gewoon een leuke Nederlandse film.
8
Anoniem
23-05-2014
Waar de films normaal over vrouwen en hun relaties gaan, is dit een omgekeerde wereld waarin mannen de hoofdrol spelen. Verschillende stellen worden gefilmd met allemaal een ander verhaal. De mannen kennen elkaar ook en dat zorgt er voor dat de verschillende verhalen onderdeel worden van elkaar. Er worden momenten getoond die iedereen wel kent in een relatie en dat wordt op een grappige manier vertoond aan de kijker. Ik heb met veel plezier en gelach naar deze film gekeken.
8
Anoniem
13-05-2014
Een heerlijke film om lekker bij weg te dromen. Veel bekende gezichten en veel clichťs maar dat hoort nu eenmaal bij zo'n film!!

Wij houden er van.
10
Anoniem
07-05-2014
Superleuke film!
10
Anoniem
05-05-2014
Ik vind het een goede film. Het zit vol romantische en komische stukjes. Je moet wel van dit soort films houden. Ik raad deze film zeker aan voor meiden onder elkaar. Iedereen zou deze film een keer gezien moeten hebben.
10
Anoniem
04-05-2014
Geweldige film! Net zoals 'Verliefd op Ibiza' en 'Toscaanse Bruiloft'. Ik heb ze allemaal gezien. Ik vind ze goed gespeeld en er zit een leuk verhaal in. Je kan de film met vriendinnen zien, of gewoon met je familie. De Nederlandse films worden steeds leuker. Ga zo door!
6
Danielle
03-05-2014
Een veelbelovende film met goede en bekende acteurs.
Helaas viel de verhaallijn erg tegen. Eigenlijk zijn het losse scenes waarin de verhaallijn ontbreekt. Jammer, ik had me er meer van voorgesteld. Als je een echt luie avond wilt en een film waar je niet bij na hoeft te denken dan is dit de juiste film.
7
Anoniem
02-05-2014
Wat een geweldige film, vol humor. Met allemaal leuke, bekende acteurs.
4
Anoniem
30-04-2014
Een zeer zeer slap aftreksel van 'Alles is Liefde'. Te oppervlakkig om je te kunnen inleven in de personages. Wel geschikt voor dertienjarige dochter (zij zag hem voor de tweede keer). Er wordt leuk in geacteerd en het was wel haar humor, maar voor mij was ie inhoudelijk te mager.
8
Anoniem
19-04-2014
Leuke Nederlandse film om te zien hoe mannen weer opnieuw de liefde vinden en ieder doet dat op zijn eigen manier. De mannen kennen elkaar van de sportschool. Gezellige film voor de zaterdagavond..
9
Junior
18-04-2014
Ontzettend leuke film! Ik heb me rot gelachen.
8
Anoniem
18-04-2014
Wij vonden dit een hele leuke film. We hebben enorm veel genoten van deze romantische komedie film. Je hoeft bij deze film niet veel na te denken maar gewoon lekker ontspannen en kijken. Als u niks te doen heeft en graag even ontspannen wil is deze film zeker een aanrader.
6
Anoniem
17-04-2014
Leuke film, maar niet fantastisch. Het is voor mij een romantische komedie zoals we hem kennen. Niet vernieuwend. Desondanks genoten!
6
Sandra
13-04-2014
Ik vind het een slappe film. De vele verhaallijnen zijn niet spetterend en verrassend genoeg. Wel erg leuke acteurs die helaas niet helemaal tot hun recht komen. Haalt het echt niet tegenover een film als Alles is Liefde. Deze film had meer kunnen worden uitgediept. Film voor verstand op 0 en lekker bank hangen met een Nederlandse film.
3
Anoniem
09-04-2014
Een film met als thema de leegheid van het bestaan. De acteurs doen hun werk plichtmatig, zonder enige beleving, en de vonk springt nergens over. Leuke film als je van koude en kille liefde houdt en waar Nederland klein in is. Beschamend dat een film met als thema de liefde weer uitmondt in een banaliteitenfestival.
7
Anoniem
07-04-2014
Ik vind het een goede film
10
Anoniem
04-04-2014
Het is een hele leuke film!!!
4
Anoniem
29-03-2014
Een beetje een saaie film te veel verhaallijnen die nergens toe leiden.
Veel goede Nederlandse acteurs die niet tot hun recht komen.
De verhaallijnen worden afgeraffeld in de te verwachten afloop.
Een film kijken op een regenachtige zondagmiddag als je de rest aan leuke Nederlandse films al hebt gezien.
Als ik de film een cijfer moet geven: 5,5 net voldoende maar toch ook niet.
2
Anoniem
24-03-2014
Ik vond hem zwaar tegenvallen
9
Anoniem
23-03-2014
Superleuke film. Wij zijn sowieso fan van Nederlandse films. Lekker verstand op nul en kijken maar. Regisseur Marc heeft goed werk afgeleverd. Dikke 9 voor deze film.
7
Willeke
22-03-2014
Aardige Nederlandse romantische komedie. Niet meer en niet minder. Alles is Liefde heeft de lat te hoog gelegd en deze film kan daar zeker niet aan tippen, maar is wel aardig om naar te kijken. Een leuke bezetting, en een aardige mozaÔekvertelling. Maar een ťcht goede romantische komedie staat of valt met briljante dialogen en daar ontbreekt het aan in deze film. Verder voor een regenachtige zondagmiddag op de bank prima te doen.
8
Anoniem
21-03-2014
Hou je van romantiek? Dan moet je deze film gaan kijken!
Een mooi verhaal over de liefde, dit gaat niet altijd over rozen.
Heerlijk genieten van de mooie momenten tussen twee mensen.
Wij vinden deze film een echte aanrader.En natuurlijk met heerlijke mannen als Barry Astma, Daan Schuurmans en Jeroen Spitzenberger! Een dikke 8 voor deze film.
10
Anoniem
20-03-2014
Een hele fijn film met een leuk thema. Ik kijk uit naar het vervolg van de film! Marc de Cloe heeft goed werk gedaan deze film te regisseren. Echt een aanrader om even nergens aan te denken.
1
Anoniem
19-03-2014
Een film met als thema de leegheid van het bestaan. De acteurs doen hun werk plichtmatig zonder enige beleving en de vonk springt nergens over. Leuke film als je van koude en kille liefde houdt en waar Nederland klein in is. Beschamend dat een film met als thema de liefde weer uitmondt in een banaliteitenfestival.
loading