5e1b18c4c6a6d31695acbae3fd70ecc6
Circus NoŽl online kijken / downloaden: Karo loopt weg van huis omdat haar ruziŽnde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus NoŽl, dat onverwachts mee mag doen aan een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar. Karo, Victor en Tonie moeten er alles aan doen om het circus te redden, ook al komt hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden? - Circus NoŽl
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Circus NoŽl
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Circus NoŽl

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziŽnde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus NoŽl, dat onverwachts mee mag doen aan een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar. Karo, Victor en Tonie moeten er alles aan doen om het circus te redden, ook al komt hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?
Waardering:
Acteurs: Luna Wijnands, Tommy van Lent, Rein Hofman
Categorie: Familie
Komedie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!