Dear Rider (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jake Burton Carpenter is een van de uitvinders van het snowboarden. Hij nam speelgoed uit zijn jeugd en ontwikkelde dat...
Dear Rider

Dear Rider

Documentaire Sport
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 27 min

Jake Burton Carpenter is een van de uitvinders van het snowboarden. Hij nam speelgoed uit zijn jeugd en ontwikkelde dat tot een internationaal cultureel fenomeen. Hij creëerde zijn eerste snowboard als goedkoop alternatief voor ski's. Van daaruit ontwikkelde hij steeds veelzijdigere boards, lobbyde bij skigebieden om snowboarden mogelijk te maken, sponsorde atleten van wereldklasse en weerde rivaliserende bedrijven af. Zijn visie bracht de sport vanuit de punkcultuur naar de mainstream en uiteindelijk tot olympische sport. Deze documentaire vertelt hoe de dromen van één persoon de wereld van een sport kunnen veranderen.

Burton Snowboards Doorzettingsvermogen Snowboardpionier Snowboardwedstrijden 1980s Skigebieden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading