I Am Bolt online kijken / downloaden: Usain Bolt is over de gehele wereld een geliefd icon. We kennen de man van de atletiekbaan - zijn focus, zijn lach en zijn overwinningen, I Am Bolt laat ook de echte man zien die Triple Treble Olympische gouden medailles wist te winnen. Usain geeft een ongekende toegang tot zijn leven als een Olympische sportlegende, beste vriend, teamgenoot en zoon. Met unieke beelden die hij zelf heeft geschoten van zijn slopende trainingsdagen met zijn ongelooflijke coach en sprintteam en hoe het is om op het wereldtoneel de concurrentiestrijd aan te gaan. Zie hoe hij omgaat met tegenslagen en uitdagingen en ontdek wat hij doet tijdens zijn rusturen, hoe hij ontspant met zijn familie en vrienden. De regisseurs hebben een ongekende inzage gekregen in het leven van de man op en naast de baan. Bekijk interviews met zijn ouders, zijn agent, zijn coach, zijn mede-atleten en natuurlijk van hem zelf. Dit is de echte Usain, zoals je hem nooit eerder zag. Rauw, onthullend, vrolijk en inspirerend. - I Am Bolt
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

I Am Bolt

Usain Bolt is over de gehele wereld een geliefd icon. We kennen de man van de atletiekbaan - zijn focus, zijn lach en zijn overwinningen, I Am Bolt laat ook de echte man zien die Triple Treble Olympische gouden medailles wist te winnen. Usain geeft een ongekende toegang tot zijn leven als een Olympische sportlegende, beste vriend, teamgenoot en zoon. Met unieke beelden die hij zelf heeft geschoten van zijn slopende trainingsdagen met zijn ongelooflijke coach en sprintteam en hoe het is om op het wereldtoneel de concurrentiestrijd aan te gaan. Zie hoe hij omgaat met tegenslagen en uitdagingen en ontdek wat hij doet tijdens zijn rusturen, hoe hij ontspant met zijn familie en vrienden. De regisseurs hebben een ongekende inzage gekregen in het leven van de man op en naast de baan. Bekijk interviews met zijn ouders, zijn agent, zijn coach, zijn mede-atleten en natuurlijk van hem zelf. Dit is de echte Usain, zoals je hem nooit eerder zag. Rauw, onthullend, vrolijk en inspirerend.
Waardering:
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!