Three Identical Strangers: New York, 1980. Drie volslagen vreemden ontdekken per ongeluk dat ze een identieke drieling zijn, gescheiden bij de geboorte. De vreugdevolle reŁnie van de 19-jarige jongens maakt hen internationaal bekend, maar legt ook een buitengewoon en verontrustend geheim bloot dat hun eigen leven overstijgt en onze opvattingen over de menselijke aard voor altijd kan veranderen.
×
Three Identical Strangers
New York, 1980. Drie volslagen vreemden ontdekken per ongeluk dat ze een identieke drieling zijn, gescheiden bij de geboorte. De vreugdevolle reŁnie van de 19-jarige jongens maakt hen internationaal bekend, maar legt ook een buitengewoon en verontrustend geheim bloot dat hun eigen leven overstijgt en onze opvattingen over de menselijke aard voor altijd kan veranderen.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Three Identical Strangers
Geschreven door: Karen
   16-08-2019
Interessante documentaire over drie broers die sterk op elkaar lijken die bij toeval ontdekken dat ze gescheiden zijn bij de geboorte. Ze zijn de three identical strangers. In de loop van de tijd ontdekken de broers dat ze onderdeel zijn van een wetenschappelijke geadopteerde meerlingen studie. Een studie die tot op de dag van vandaag niet gepubliceerd is. Dit ondanks dat het onderzoek 20 jaar heeft geduurd. Documentaire roept vragen op over wetenschaps-ethiek, en de invloed van genen, opvoeding en persoonlijkheid op ons leven. Vragen die misschien nooit helemaal beantwoord zullen worden.
Schrijf zelf een review