Three Identical Strangers (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. New York, 1980. Drie volslagen vreemden ontdekken per ongeluk dat ze een identieke drieling zijn,...
Three Identical Strangers

Three Identical Strangers

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 33 min

New York, 1980. Drie volslagen vreemden ontdekken per ongeluk dat ze een identieke drieling zijn, gescheiden bij de geboorte. De vreugdevolle reŁnie van de 19-jarige jongens maakt hen internationaal bekend, maar legt ook een buitengewoon en verontrustend geheim bloot dat hun eigen leven overstijgt en onze opvattingen over de menselijke aard voor altijd kan veranderen.

Onthullend verhaal Plotselinge roem Identieke drieling Archiefbeelden 1980s New York City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Karen
Interessante documentaire over drie broers die sterk op elkaar lijken die bij toeval ontdekken dat ze gescheiden zijn bij de geboorte. Ze zijn de three identical strangers. In de loop van de tijd ontdekken de broers dat ze onderdeel zijn van een wetenschappelijke geadopteerde meerlingen studie. Een studie die tot op de dag van vandaag niet gepubliceerd is. Dit ondanks dat het onderzoek 20 jaar heeft geduurd. Documentaire roept vragen op over wetenschaps-ethiek, en de invloed van genen, opvoeding en persoonlijkheid op ons leven. Vragen die misschien nooit helemaal beantwoord zullen worden.

Deze film komt ook voor in:

loading