Goodbye, Butterfly (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ryan is een liefhebbende huisvader die gelukkig is met zijn gezin. Zijn leven begint echter uit de hand te...
Goodbye, Butterfly

Goodbye, Butterfly

Thriller
Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 35 min

Ryan is een liefhebbende huisvader die gelukkig is met zijn gezin. Zijn leven begint echter uit de hand te lopen wanneer zijn vijfjarige dochter wordt vermoord. Zijn vrouw Jessie verlaat hem en detective Ivy Hammett heeft geen wezenlijke aanwijzingen om hem met de zaak te helpen. Dus besluit Ryan het recht in eigen hand te nemen. Terwijl hij met een verrekijker zijn buurt bespioneert, ziet hij zijn buurman Stan aan zijn eettafel zitten met iets dat zijn dochter droeg op de dag waarop ze werd vermoord. Dan slaan de stoppen bij hem door...

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Barbara
Het leven van Ryan begint uit de hand te lopen wanneer zijn vijfjarige dochtertje Mia wordt vermoord. Althans daar gaat Ryan in eerst instantie vanuit. Als ook zijn vrouw Jessie hem nog verlaat, neemt Ryan zelf het heft in eigen handen om uitzoeken wie zijn dochtertje heeft vermoord. Ryan vermoed zijn buurman. Na hem te ontvoeren blijkt het even dat hij de verkeerde persoon voor zich heeft. Maar dan komt hij er toch achter dat de situatie erger is dan Ryan ooit had kunnen vermoeden. Best een aardige film.
loading