Horizon Line (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sara en haar ex Jackson zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste...
Horizon Line

Horizon Line

Thriller
Taal:Engels Jaar:2020 Duur:1 u 28 min

Sara en haar ex Jackson zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Barbara
Ex geliefden Sara en Jackson zijn via een klein vliegtuigje op weg naar Mauritius om daar de bruiloft van hun vrienden bij te wonen.Als halverwege de reis net boven de Indische Oceaan de piloot door een hardstilstand komt te overlijden zal Sara alles op alles moeten zetten om er voor te zorgen dat ze niet neerstorten.Met de paar vlieglessen die Sara ooit heeft genomen probeert ze ondanks de tropische storm en het gebrek aan brandstof het vliegtuigje veilig aan de grond te zetten.Ondertussen bloeit de liefde tussen Sara en haar ex ook weer op. Vind de film geen Thriller maar eerder een drama.
loading