Horizon Line: Sara en haar ex Jackson zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.
×
Horizon Line
Sara en haar ex Jackson zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Horizon Line
Geschreven door: Barbara
   22-05-2021
Ex geliefden Sara en Jackson zijn via een klein vliegtuigje op weg naar Mauritius om daar de bruiloft van hun vrienden bij te wonen.Als halverwege de reis net boven de Indische Oceaan de piloot door een hardstilstand komt te overlijden zal Sara alles op alles moeten zetten om er voor te zorgen dat ze niet neerstorten.Met de paar vlieglessen die Sara ooit heeft genomen probeert ze ondanks de tropische storm en het gebrek aan brandstof het vliegtuigje veilig aan de grond te zetten.Ondertussen bloeit de liefde tussen Sara en haar ex ook weer op. Vind de film geen Thriller maar eerder een drama.
Schrijf zelf een review
loading