Thor: The Dark World (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van...
Thor: The Dark World

Thor: The Dark World

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 48 min

Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.

Visueel indrukwekkend Avontuurlijk Heldenreis Speciale effecten Fantasiewereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Thor: The Dark World Soundtrack

Thor: The Dark World Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Thor: The Dark World - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

2. Lokasenna - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

3. Asgard - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

4. Battle of Vanaheim - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

5. Origins - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

6. The Trial of Loki - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

7. Into Eternity - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

8. Escaping the Realm - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

9. A Universe from Nothing - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

10. Untouchable - From "Thor: The Dark World"Score

Brian Tyler

Anoniem
Wat een heerlijke actiefilm! Van begin tot het eind heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten. Het ging verder waar de film The Avengers was afgelopen. Ook Captain America kwam nog even voorbij. Loki amuseert en is een perfecte bad-guy. En natuurlijk Anthony Hopkins, met zijn prachtige stem, geeft kleur aan deze film. De verschillende werelden, de hamer van Thor, die op commando komt aanvliegen, zorgen ervoor dat deze film in mijn boekje vijf sterren verdient!

Reviews

Anoniem
Voor het kijken van Thor II, kan je het beste wel eerst naar deel I kijken vind ik. Het verhaal gaat verder... Er zitten spannende momenten in met actie en het verhaal is ook leuk. Je moet er geen superspannende actiefilm bij bedenken vol onverwachte plotten en wendingen, want het is vrij voorspelbaar. Gewoon een leuke film waarmee je een avondje gezellig door kan brengen.
Anoniem
Weer een echte Marvelfilm. Uiteraard weer de mooie special effects en er komt alweer een nieuwe aan. Redelijk verhaal maar vooral veel actie. Acteurs ook in orde. Als liefhebber van dit genre zit je weer goed.
Anoniem
Deze film moet je alleen maar kijken als je niks te doen hebt en persé wil weten hoe het nu verder gaat. Alhoewel ook deel 1 qua acteerprestaties en inhoud erg tegenviel had die film nog wel iets fris/nieuws. Dit vervolg is echter zo dun, dat zelfs mijn jeugdidool Thor-fantasieën op de achtergrond dreigen te raken,.. Een magere 5.
Anoniem
Zeer, zeer goede film. Ben zo'n fan van de Marvel-films. Dit is zeker een van de toppers, een aanrader om te kijken. Wel zou ik deel 1 eerst kijken voor degene die dat niet gezien heeft.
Anoniem
Dit is een goed vervolg op de eerste film. Mooie scènes en acties en veel spanning. Plus natuurlijk het goede en het kwade. Ook nog daarbij de romantiek. Deze film heeft alles in zich.
Anoniem
Gewoon wat ik ervan verwacht had, al is het verhaal zeker origineler dan normaal het geval is. Dus 4*!
Nick
Heerlijke Marvel film
Anoniem
Door het voorgaande deel, wat we allemaal met veel plezier bekeken hadden, waren we blij om dit deel te huur te zien bij meJane. Heerlijk met het gezin dus dit deel bekeken. Erg mooi gemaakt met effecten en een meeslepend verhaal. De portie nodige actie en humor. Een film die je aandacht vasthoudt! Een aanrader dus. We kijken uit naar nog een vervolg.
Anoniem
Vet.
Anoniem
Ik had er persoonlijk meer van verwacht. De eerste film was veel beter. Ik vond dit meer een afkooksel van de eerste film. Ik miste een echt verhaal. Langdradig, niet spannend. Kon mij niet bekoren.
Lukasz
Werry good movie, nice effects, werry intresting like all Marvel movies
Anoniem
Een mooie film, hij begint minder spannend omdat ik zelf er eerst heel weinig van snapte, maar verder na 40 minuten was hij best spannend en zeker hoe de 2 broers gaan samenwerken, wat ik nooit verwacht had.
Anoniem
Spannend, vleugje romantiek, beetje humor, ook niet te agressief. Fijn, de verschillende werelden die geschetst worden. Godenverhalen ... Nou wel mijn stijl. Goed verhaal
Conny
Net als het vorige deel - en alle Marvel-films - een spannende film met veel actie. De acteurs spelen hun rol met verve met aan het eind nog een onverwachte ontknoping (die doet vermoeden dat er wel eens een Thor 3 kan komen met zowel "good" als "bad" guys). Kan niet wachten! De film is zeker een aanrader en voor een Marvel-liefhebber een must!
Anoniem
Spannend, mooi vervolg op het eerste deel!
Anoniem
Ik had er persoonlijk meer van verwacht. De eerste film was veel beter. Ik vond dit meer een afkooksel van de eerste film. Ik miste een echt verhaal. Langdradig, niet spannend. Kon mij niet bekoren.
Anoniem
Ben dol op dit soort films en ook voor deze kan je lekker met de beentjes omhoog. Echter van de drie is dit toch wel de minste film. Natuurlijk erg veel actie, goede effecten. Echter een dunne verhaallijn. Beetje voorspelbaar zelfs. De samenwerking met broer Loki is wel goed gevonden en het einde van van film is zelfs zeer onverwachts. Zeker is dat er nog meer delen gaan volgen. Laat maar komen zou ik zeggen.
Alexander
In 2011 regisseerde de Ierse filmmaker Kenneth Branagh de fantastische prent "Thor". "Thor : The Dark World" is een vervolg, maar werd geregisseerd door een andere filmmaker : Alan Taylor. En deze regisseurswissel vormt geen verbetering. In deze nieuwe film komt er af en toe humor om de hoek piepen, maar ik vind dat deze grapjes afbreuk doen aan de geloofwaardigheid van het verhaal. Men wou dit nieuwe deel waarschijnlijk nog indrukwekkender maken, maar dit is naar mijn gevoel niet gelukt. Het wordt zelfs bijna een parodie. Sommige scènes zijn compleet over-the-top en niet alle speciale effecten hierbij zijn even geslaagd. Ik vraag mij af hoe dit tweede deel was geweest onder leiding van Kenneth Branagh...
Roy
Dit is zeker niet de beste film van de Marvel-verfilmingen.
De film mist echte diepgang, personages blijven over het algemeen vlak en het script mist kwaliteit om de gehele film boeiend te houden.
Daar tegenover staan goede speciale effecten en een dosis humor.
In feite is dit een "tussendeel", dit blijkt uit de laatste scène...
Anoniem
goeddddd prachtig mooi om te zien
Geert
Een heel stuk donkerder dan de eerste film. De eerste vond ikzelf ook beter en spannender, misschien ook omdat het nieuw was. Wanneer een oude vijand van Argard opnieuw opstaat en het universum in totale duisternis wil brengen, moet Thor opnieuw samenwerken met zijn verbannen broer Loki. 'Zal hij Loki kunnen vertrouwen?' is de vraag die door de hele film raast. De film eindigt met een cliffhanger van formaat. Ook een leuke cameo van Mister America, een grappig extraatje vond ik. Niet uitstekend maar de film kan bekoren, sit back, don't think and enjoy.
loading