Friends With Benefits (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dylan (Justin Timberlake) heeft het helemaal gehad met relaties. En Jamie (Mila Kunis) gelooft niet meer in...
Friends With Benefits

Friends With Benefits

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 45 min

Dylan (Justin Timberlake) heeft het helemaal gehad met relaties. En Jamie (Mila Kunis) gelooft niet meer in al die clichés over ware liefde. Maar omdat ze zich wel tot elkaar aangetrokken voelen, besluiten ze iets nieuws te proberen: Lichamelijke liefde zonder emotionele band en al die andere verwikkelingen. Klinkt simpel, toch? Niet dus. Al snel ontdekken ze dat de romantic comedy niet voor niets bestaat.

Chemie hoofdrollen Emotionele ontkenning Romantische climax Moderne relaties Stedelijke omgeving Tijdsperiode heden New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Friends with Benefits is een heerlijke feel good film. En Patricia en Justin zijn een perfect duo als tegenspelers van elkaar. Zelfs Woody Harrelson komt zo af en toe voorbij en ook die heeft weer een rol die hem op het lijf geschreven is. True love bestaat. En liefde op het eerste gezicht? Ga deze film kijken en geniet, want dit is zeker een aanrader.

Reviews

Anoniem
Leuke ontspannen film. Leuke humor, echt een film voor languit op de bank en niet nadenken.
Plot is voorspelbaar maar desalniettemin leuk neergezet en leuk om naar te kijken. Leuke acteurs.
Ik zou er niet voor naar de bioscoop zijn geweest, maar voor thuis op de bank prima. Een aanrader.
Janneke
Knap hoe ze een film met zo veel seks toch leuk neer kunnen zetten zonder dat het vulgair is. Het verhaal is leuk (niet echt realistisch), leuke verrassende fragmenten in de film en een goed einde. Dat is altijd fijn...
Amber
Inderdaad, sex sex sex, maar zo grappig! En niet vulgair. Een hele leuke romantische lachfilm. Uiteraard komt alles tot een happy end voor die twee, letterlijk en figuurlijk. Voor een romantische komedie een dikke 10! Justin Timberlake is echt grappig in deze film!
Leon
Deze film is vermakelijk, Justin Timberlake in een grappige rol, plot is voorspelbaar; de leeftijdsbegrenzing vind ik wat te summier, ik zou mijn kinderen van 12 jaar hier niet naar laten kijken, te veel sex voor die leeftijd.
Gilles
Goeie film maar niet echt voor kinderen! (een seksrelatie??!!) ;p
Anoniem
Heerlijke romantische komedie, de trigger was voor mij Justin, wat meestal tegenvalt als zangers het doek op gaan. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb er van genoten. Gewoon lekker ongecompliceerd en zeker de moeite waard om te kijken. Denk wel dat het een chick flick is, maar ook mannen zullen hem waarderen.
Anoniem
Leuke romantische, komische film! Kijk de film wanneer je zin hebt in een simpele romantische film. leuke humor, met leuke acteurs in de hoofdrol, die goed in hun rol zitten. Aan het begin van de film zit je meteen in de verhaallijn. Ik vind deze film een echte aanrader.


Anoniem
Heerlijke film waarbij je niet na hoeft te denken. Gewoon een lekkere romantisch film waarin je even alles kunt vergeten. Absoluut een aanrader. Leuk van het begin tot het einde met zoals te verwachten een happy end. Beslist een film die we nog een keertje terug zullen kijken. Een aanrader dus.
Patricia
Leuke ontspannende film. Leuke humor, echt een film voor languit op de bank en niet nadenken.
Plot is voorspelbaar maar desalniettemin leuk neergezet en leuk om naar te kijken. Leuke acteurs.
Ik zou er niet voor naar de bioscoop zijn geweest, maar voor thuis op de bank prima. Een aanrader.
Desiree
Leuke film!
Esther
Heerlijke feel good movie!! Veel humor, soms lekker sarcastisch, goed acteerwerk, lekker romantisch met een knipoog!!
Lieselot
FWB is een heel grappige, ontspannende film. De hoofdrolspelers zijn 2 vrij jonge acteurs, en persoonlijk was ik wat verbaasd: ze hebben de personages heel goed neergezet! Je bent ook direct mee in het verhaal en langzaam vallen de stukjes van de puzzel ook in elkaar. Het is niet enkel een film om te lachen, maar ze proberen je ook enkele wijsheden mee te geven, het is geen oppervlakkige film. Zeker en vast een aanrader!
Mark
Hele leuke film! Even nergens aan denken en gewoon lekker kijken, relaxen en van de film genieten. Zeker de moeite waard om te bekijken.
Anoniem
Erg leuke film. Een echte feel good movie..
Anoniem
Leuke film, goed humeur en een prima film voor als je even helemaal nergens aan wilt denken. Kijkt goed weg en was zeker de moeite waard!
Anoniem
De film is lekker om te kijken voor ontspanning en relaxen. Het is een film waar humor in zit, maar er hoeft niet te worden nagedacht... Wat, voor mij, ook de humor versterkt is het soor 'sarcasme' over een romantische komedie. De acteerprestaties van Mila Kunis vind ik zelf heerlijk en Justin Timberlake heb ik niet kunnen betrappen op het laten vallen van grote steken, hoor. Ik vind het een absolute aanrader voor een lekker ontspannen en makkelijk avondje thuis. Voor een mooie en realistische film zou ik een ander nemen.
Francisco
Wat een heerlijke herkenbare comedy! Seks met een vriend(in). Wel de lusten, maar niet de lasten. Voor menigeen klinkt dat als muziek in de oren. Want een relatie die puur om de lijfelijke bevrediging draait en niet om de emotionele band of de romantiek, levert geen gecompliceerde situaties op. Toch? Pak wat te drinken en ga maar lekker zitten op de bank, deze film is erg vermakelijk!
Dorit
Hele grappige en romantische film, heb genoten!
Jan
Hele leuke film! Super om even lekker aan niks te denken.
Els
leuke film. Gewoon een niemendalletje, maar prima om even lekker het verstand op 0 te zetten. Het is niks meer en niks minder. Karakters zijn leuk neergezet. Zou voor deze film niet naar de bios gewild hebben, maar prima om thuis te kijken. Best vermakelijk.
Lia
Als je geen zin hebt om na te denken en weg te dromen bij een romantische film met 2 leuke acteurs dan is dit de juiste keuze. Acteerwerk is prima. Voor kinderen is de film niet geschikt. Te veel bloot, dat wel. Kort samengevat... Niet twijfelen, gewoon een heerlijk feel food movie!
Micha
Lekkere "makkelijk-wegkijken" film voor een heerlijk avondje relaxen op de bank na een drukke dag!
Geen prikkeling van de geest, gewoon een heerlijke Hollywood Feel Good Movie met humor, romantiek en mooi uitzicht voor zowel man als vrouw!
Anoniem
Jamie is een headhunter uit New York, die de talentvolle grafisch ontwerper Dylan (die in LA woont) overhaalt om in New York te komen werken. Ze worden vrienden en al snel verandert hun vriendschap in friends with benefits. Natuurlijk gaat dat nooit lang goed. Een van de twee krijg altijd gevoelens voor de ander.
De film is cliché, maar wel leuk uitgevoerd. Tussen de twee acteurs voel je echt chemie en Justin Timberlake zorgt voor de nodige humor, evenals Jamies moeder. Zeker leuk om een keer gezien te hebben.
Bidjai
Leuke komische film! Kijk de film wanneer je een niet al te ingewikkelde verhaallijn wil maar gewoon een jaren '90 jongen-meisje roman. Mila Kunis levert puik acteerwerk waardoor Justin Timberlake kan aanhaken. Verder niet geschikt voor de kinderen denk ik zo, komt iets te veel bloot in voor. Geniet van de film!
Marleen
Waardeloze film, vreemde verhaallijn waar je moeilijk in komt, gemaakte humor, verre van realistisch acteerwerk. Ik heb deze film na 10 min uitgezet.
Anoniem
Geinig filmpje en precies wat je kunt verwachten van een romantische 'komedie'. Ondanks dat ik niet veel heb gelachen was het toch vermakelijk. Acteurs spelen leuk en hier en daar zie je best wat bekende gezichten naast de hoofdrolspelers. Als je een 'niets-aan-de-hand' film wilt zien, dan is dit een optie. Een 6,5!
Anoniem
Heerlijke, romantische feel-good movie! Hij is wat voorspelbaar, maar dat maakt hem niet minder. Acteurs spelen het goed en de film kent ook zeker grappige momenten. Een aanrader.
jessica
Leuke Romantische Comedy. Leuk verhaal, wel voorspelbaar maar blijft toch erg leuk. Justin Timberlake doet het ook goed in deze film, leuke acteurs is een goede zondagmiddag film kijkt lekker weg. Een 7.
Anita
Een leuke romantische komedie, zelfs wel grappig. Krijg je toch weer een andere kijk op Justin Timberlake. Was een beetje huiverig voor de film, maar hij was echt leuk om naar te kijken.
loading