4f05d4821fe9967817dea5a20c4e7b35
Spijt! online kijken / downloaden: Jochem heeft het niet makkelijk op school. Hij is het mikpunt van getreiter door het clubje van Sanne. Klassenleraar Tino is veel te druk met populair doen voor de scholieren en doet er niets aan. Klasgenoot David ergert zich hieraan, maar durft er zelf ook niks van te zeggen. Dan organiseert meester Tino een klassenfeest. David hoopt zo indruk te maken op het leukste meisje uit zijn klas. Als dat helemaal misgaat heeft David geen oog meer voor Jochem. De volgende ochtend krijgt de klas van de rector te horen dat Jochem 's avonds niet is thuisgekomen... - Spijt!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Spijt!

Jochem heeft het niet makkelijk op school. Hij is het mikpunt van getreiter door het clubje van Sanne. Klassenleraar Tino is veel te druk met populair doen voor de scholieren en doet er niets aan. Klasgenoot David ergert zich hieraan, maar durft er zelf ook niks van te zeggen. Dan organiseert meester Tino een klassenfeest. David hoopt zo indruk te maken op het leukste meisje uit zijn klas. Als dat helemaal misgaat heeft David geen oog meer voor Jochem. De volgende ochtend krijgt de klas van de rector te horen dat Jochem 's avonds niet is thuisgekomen...
Waardering:
Acteurs: Stefan Collier, Robin Boissevain, Dorus Witte
Categorie: Familie
Kids

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!