Anubis en het Pad der 7 Zonden (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de film Anubis en het pad der 7 zonden gaan de bewoners van Het Huis Anubis op schoolreisje,...
Anubis en het Pad der 7 Zonden

Anubis en het Pad der 7 Zonden

Kids Familie 7.30
Taal:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2008 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 35 minuten

In de film Anubis en het pad der 7 zonden gaan de bewoners van Het Huis Anubis op schoolreisje, maar dat loopt anders dan gedacht. Ze komen in een spookdorp terecht, waar ze over een oude legende horen. Een legende over een zekere graaf Rohan, de graaf zonder hart en de toegangspoort tot het pad der zeven zonden. Als Fabian 's nachts op onderzoek uitgaat, krijgt hij een vreemd voorgevoel. Zijn vriendin Nienke is niet op de plek waar ze hadden afgesproken en Appie en Jeroen gedragen zich vreemd. Victor en Van Swieten zijn opeens verdwenen. De bewoners van Het Huis Anubis lijken verwikkeld geraakt in een vooropgezet spel.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Anubis en het Pad der 7 Zonden

Reviews (2)

7.30/10.0
10
Luna
30-04-2015
Leuk
10
Petra
07-09-2014
Spannende familiefilm met goede plot. Mooie geluids- en lichteffecten. Goede en mooie kostuums. De film is opgenomen in een passende omgeving. Bovendien is de film leerzaam met betrekking tot normen en waarden. De acteurs spelen hun rol met overtuiging. Het gaat over de liefde! We hopen dat Anubis nog meer van dit soort adembenemende films gaat maken!
loading