Brammetje Baas: Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.
×
Brammetje Baas
Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Brammetje Baas
Geschreven door: Sander
   20-03-2015
Het is wel een echte familiefilm, ik heb de film al zeker 10 keer met mijn kinderen gekeken.de film is leerzaamleerzaam en vooral ook super leuk je wordt echt meegenomen in het verhaal, en begint mee te voelen met de hoofdpersoon. Het probleem van de hoofdpersoon, dat hij druk is, kan je ook breder trekken naar het gaat over een jongentje met adhd, mijn dochtertje herkent zichzelf erg in de film zei heeft ook adhd
Geschreven door: Anoniem
   01-06-2014
Hele leuke film, zou de film zo willen kopen in de winkel om elke dag te kunnen kijken
Geschreven door: Anoniem
   08-05-2014
Leuke film voor kinderen. Zeker omdat ze kunnen zien dat niet alle kinderen hetzelfde zijn.
Geschreven door: Anoniem
   05-05-2014
Heb deze film al meerdere keren gezien en hij blijft me niet vervelen. Ik (22) heb hem met mijn broertje (12), zusje (8) en ouders gezien, maar ook met vriendinnen. Het is wel een echte familiefilm, maar zeker ook leerzaam voor anderen.
De film is integer gefilmd, je wordt echt meegenomen in het verhaal, en begint mee te voelen met de hoofdpersoon.
Het probleem van de hoofdpersoon, dat hij druk is, kan je ook breder trekken naar problemen als dyslexie en faalangst. De film laat zien, dat met wat persoonlijke aanpak (waar tegenwoordig in het onderwijs niet veel tijd/geld voor is) je al heel veel kan bereiken.
Schrijf zelf een review
loading