Curse of Chucky (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Chucky is terug! De makers van de originele film blazen de pop, die bezeten is door de geest van een beruchte...
Curse of Chucky

Curse of Chucky

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 33 min

Chucky is terug! De makers van de originele film blazen de pop, die bezeten is door de geest van een beruchte seriemoordenaar, op huiveringwekkende wijze nieuw leven in. Wanneer Nica thuis een mysterieus pakje ontvangt, schenkt ze er eerst nauwelijks aandacht aan. Maar na de bizarre dood van haar moeder bekruipt Nica een akelig vermoeden. Zou het kunnen dat de pratende, roodharige pop waar haar bezoekende nichtje mee speelt, aan de basis ligt van het gruwelijke bloedbad waarin ze worden ondergedompeld?

Poppenhorror Wraakzuchtig Onthulling Bovennatuurlijk Bloederig Hedendaags Oud huis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Weer eens een echte Chucky!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Patricia
Best een goede film, al blijft deel 1 het beste, wat vaak zo is.
Maar van een Chucky-film verwacht je dus meer dan deze film geeft. Goede momenten maar de film komt wel traag op gang. Ik geef hem een 7 en raad hem wel aan maar houd er dus rekening mee dat het niet te vergelijken is met deel 1.
Anoniem
Het was een leuke film. De clou van het verhaal komt pas tegen het einde en daardoor blijft de film spannend. Ook komen er weer brute moorden in voor zoals je gewend bent van de makers van Chucky. Vooral het einde heeft een wending die je niet verwacht maar waardoor je gelijk terug denkt aan Chucky twee. Kortom een film die weer goed past bij het concept van Chucky de dodelijke pop... Een aanrader!!!!!
Anoniem
Leuk!
Anoniem
Ook al hadden ze een klein budget, toch is de casting behoorlijk knap. Het is geen hoogvlieger, maar het is wel degelijk een nice low budget horror B-film met een Chucky die we kennen van vroeger. Natuurlijk blijft het ‘origineel’ het beste, en is dit een van de zoveelste ‘remakes’ uit de jaren 80, maar voor een verse versie geeneens slecht te noemen.

Kortom, even ouderwets horroren met onze vertrouwde Chucky, aardig tijdverdrijf.
Anoniem
Enge maar ook wel weer voorspelbare film. Ik ben er zelf niet zo van maar was wel goed in mekaar gezet. Het verhaallijn loopt leuk door. En er zal wel nog een Chucky komen. Zal er geen poppen verzameling op nalaten haha. Eng en spannend zijn de keywoorden voor deze film
Anoniem
Heb genoten van de 1e tot en met de laatste seconde.
Dit is dus echt een aanrader voor iedere Chucky-fan.
En zoals in de andere films is Chucky nog even sarcastisch en hatelijk.
Anoniem
Een geweldig enge film. Echt een aanrader!
Anoniem
creepppyyyy
Anoniem
Chucky is met recht terug. Geheel in de stijl van de eerste en tweede film. Spannend tot en met het eind. Zeker een aanrader voor liefhebbers van de eerste twee filmen.
loading