Halloween Kills (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Halloween Kills' volgt Laurie Strode op de bewuste avond waarin ze voorgoed afgerekend lijkt te hebben...
Halloween Kills

Halloween Kills

Horror
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 41 min

'Halloween Kills' volgt Laurie Strode op de bewuste avond waarin ze voorgoed afgerekend lijkt te hebben met Michael Myers. Een hele stoet brandweervoertuigen staat echter klaar om het brandende huis te gaan blussen. Een wederopstanding van Michael is hiermee niet uitgesloten. Vervolg op Halloween (2018).

Slasher film Onheilspellend Intens Onverwoestbaar kwaad Iconisch masker Halloween nacht Haddonfield

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Thijmen
Samen griezelen op de bank met deze Halloween film. Halloween night waarin Michael Myers terugkeert. Fans van bloederige, angstaanjagende en bloedstollende moordscenes komen niets tekort, ook oude bekende gezichten als Jamie Lee Curtis keren terug. Samen met een wraaklustige menigte en dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) gaan ze de strijd aan met pure evil... Heerlijke afschuwelijke gruwelijke film, weer een typische Halloween film waar je niet al te veel bij na hoeft te denken of de gebeurtenissen moet gaan analyseren...

Mooie make-up effecten en vol met acteurs die ook in het mega goede origineel speelden, naast Jamie Lee Curtis ook Kyle Richards als Lindsey, Nancy Stephens als Marion en Charles Cyphers die sheriff Leigh Brackett speelde in Halloween I en II.

Deze film komt ook voor in:

loading