Snitch (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zakenman John maakt een deal met de DEA om de onterechte celstraf van zijn tienerzoon te reduceren. Hij moet hiervoor...
Snitch

Snitch

Thriller Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

Zakenman John maakt een deal met de DEA om de onterechte celstraf van zijn tienerzoon te reduceren. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze wereld.

Gevangenisdrama Spannend Spanning Vader-zoon Achtervolgingen Heden Gevangenis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
De film was erg leuk en vooral het moment in de vrachtwagen. Alleen al het gepraat is soms een beetje saai.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Een redelijke actiefilm. Het verhaal zit aardig in elkaar. De spanning naar het einde wordt goed opgebouwd en de film verveelt geen moment. Toch is het geen film waarbij onwijs veel actie te zien is. Er wordt goed geacteerd in deze film. Best aan te raden voor op een doordeweekse avond.
Anoniem
Supergoed! Een van de beste films die ik ooit heb gezien ;o!
jaap
Leuke film met goede actie. Dit is helemaal mijn genre. Ik houd namelijk van actie en een niet al te ingewikkeld verhaal en een vlotte verhaallijn. Of deze nou realistisch is of niet, dat maakt me niet zoveel uit. Echt een 'verstand op nul' film dus. Dwayne Johnson vind ik niet zo'n heel goed acterende acteur. Wel vind ik dat hij vaak een innemend karakter speelt. Naar mijn mening een aanrader!
Anoniem
Uitstekend acteerwerk, geweldige acteurs, keigave actie, goede special effects, kortom: alles wat een echte actiefilm nodig heeft.
Anoniem
Wederom een geweldige film van Dwayne Johnson. Geen ingewikkelde verhaallijn. Je kijkt en snapt 'm gelijk!! Wat hij doet voor zijn zoon is fantastisch en toont veel lef!!!! Er mogen van mij wel meerdere soortgelijke films komen!! TOPFILM!!!!
Anoniem
Als je een film huurt met deze naam en met dit gegeven, maar vooral wanneer je de trailer hebt gezien, weet je dat geen topper gaat kijken. Maar ik heb een lekkere film gezien, niet teveel nadenken, geen ingewikkelde plots en zo. Hier en daar een beetje te simpel maar best goed te doen. Hangt een beetje af van de bui waarin je bent denk ik. Vanavond heb ik er van genoten.
Ina
Wat een bijzonder slechte film. Dwayne Johnson zou mijns inziens echt niet meer moeten acteren. Daarbij is het script ook nog eens bijzonder simpel en zo plat als een dubbeltje, wat het geheel een lachwekkende vertoning maakt.
Typisch de Amerikaanse held die alles kan en alles oplost. Oja, en drugs zijn slecht. Allemachtig! Genoeg andere films om te kijken hier op meJane.com, zou deze even overslaan.
Geert
Een middelmatige film. Zelfs het feit dat het gebaseerd is op echte gebeurtenissen geeft de film niet de extra boost die hij nodig had. Er wordt deftig geacteerd en de film heeft toch bekende namen, dus daar geen klagen over.
Wanneer de zoon bewust maar ongewild een pakketje aanneemt arresteert de DEA hem en wordt hij vervolgd voor drugshandel. De jongen kijkt aan tegen een minimum straf van 10j. De vader sluit een deal om een drugdealer te pakken en zo strafvermindering te krijgen voor zijn zoon. Alles loopt echter uit de hand als de dealer een grote vis blijkt te zijn en de DEA enkel nog de grote vangst op haar account wil.
Verhaal OK, uitwerking iets te monotoon, het lijkt ook allemaal net iets te makkelijk te gaan.
Geen aanrader maar ook niet een volledige afknapper.
Anoniem
Ik vond de film Snitch een film met een goed verhaal en niet voorspelbaar. Kijkt makkelijk weg en was lekker spannend. Goede actiefilm, niet te overdreven. Goede acteurs. Kortom, een leuke spannende actiefilm.
Joyce
Erg goede actiefilm film met een leuke verhaallijn. Het is eens iets anders, nou ja om eerlijk te zijn dus helemaal niet. Echter de scènes zijn erg goed neergezet en de actie en het acteerwerk vind ik zelf erg leuk om naar te kijken. Een zondagmiddagfilm omdat je niets te doen hebt en een kater hebt. Geen spannende (ik hou mijn avond vrij) zaterdagfilm.
loading