The Beekeeper (2024) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Adam Clay is een gepensioneerde staatsagent die voorheen werkte voor een machtige en clandestiene organisatie die...
The Beekeeper

The Beekeeper

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2024 Duur: 1 u 40 min

Adam Clay is een gepensioneerde staatsagent die voorheen werkte voor een machtige en clandestiene organisatie die bekendstaat als 'Beekeepers'. Nu brengt hij zijn dagen door als bijenhouder. Een vriendelijke vrouw die voor hem heeft gezorgd, wordt op een dag het slachtoffer van een phishing-zwendel en pleegt zelfmoord. Clay begint daaropvolgend een eenmansoorlog om de verantwoordelijken te laten boeten.

Eenmansoorlog Donkere kant Wraak Actiescènes Digitale wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Franky
Een zeer spannende film, ideaal voor wie van actie houdt. Eén van de beste acteurs speelt de rol van bijenkorfbewaker en laat gerechtigheid geschieden. De ideale man om corruptie aan te pakken, al deed hij het op zijn manier: één man tegen de rest. Gerechtigheid zal altijd overwinnen. Spanning en actie alom.

Deze film komt ook voor in:

loading