The Beekeeper (2024) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Adam Clay is een gepensioneerde staatsagent die voorheen werkte voor een machtige en clandestiene organisatie die...
The Beekeeper

The Beekeeper

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2024 Duur: 1 u 40 min

Adam Clay is een gepensioneerde staatsagent die voorheen werkte voor een machtige en clandestiene organisatie die bekendstaat als 'Beekeepers'. Nu brengt hij zijn dagen door als bijenhouder. Een vriendelijke vrouw die voor hem heeft gezorgd, wordt op een dag het slachtoffer van een phishing-zwendel en pleegt zelfmoord. Clay begint daaropvolgend een eenmansoorlog om de verantwoordelijken te laten boeten.

Eenmansoorlog Donkere kant Wraak Actiescènes Digitale wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Adam Clay was lid van the beekeepers, een geheime elite. Wanneer iemand wordt ontnomen die hem dierbaar was, gebruikt hij al zijn capaciteiten om wraak te nemen. De tegenstander is echter van de hoogste categorie, en hij zal heel wat hindernissen moeten nemen om zijn plan te laten slagen. Een typische Statham film, good ones, bad ones, met de coole humor, snelle acties en gevechten van de hogere klasse. Spannende film, met interessant kat en muis spel. Een aanrader als actiefilm, maar ook het verhaal houdt stand. Jeremy Irons versterkt het niveau van de acteurs, zelfs met beperkte rol.

Reviews

Franky
Een zeer spannende film, ideaal voor wie van actie houdt. Eén van de beste acteurs speelt de rol van bijenkorfbewaker en laat gerechtigheid geschieden. De ideale man om corruptie aan te pakken, al deed hij het op zijn manier: één man tegen de rest. Gerechtigheid zal altijd overwinnen. Spanning en actie alom.
loading