Blitz (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de bloedstollende actiefilm Blitz speelt Jason Statham politieagent Tom Brant. Wanneer hij een paar criminelen in een...
Blitz

Blitz

Actie Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 33 min

In de bloedstollende actiefilm Blitz speelt Jason Statham politieagent Tom Brant. Wanneer hij een paar criminelen in een auto ziet inbreken, slaan bij hem de stoppen door. In de pers wordt het politiekorps door het incident zwaar bekritiseerd en Brant wordt opgedragen zich de komende tijd gedeisd te houden. Zijn collega's hebben ondertussen hun eigen problemen.

Confrontatie Geweld Onconventioneel Actiethriller Actiescènes Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Floortje
Ik en mijn vriend zijn fan van Jason Statham en opnieuw stelde hij ons niet teleur! Topfilm, echt typisch Jason. Lekker droog en grof....

Deze film komt ook voor in:

Reviews

mario
Geniale film, waarin Statham een cynische, doorslaggevende agent neerzet. Zo eentje waar je liever geen proces manu militare van krijgt.
Simpel, rauw verhaal, keihard gebracht. Met een menselijke kant, zelfs vanuit de zelfkant van de maatschappij. De knokpartijen zijn om van te smullen, de psychopaat van dienst een "pretty lean boy" met een ego ter grote van Canada is zo hard neergezet dat ik persoonlijk de neiging kreeg om Micheal Flatley te imiteren op dat grijnzende , smalende smoelwerk. De beauty van dienst zet een minder harde rol neer, waar wel hiaten in te vinden zijn, maar zelf die kunnen toegeschreven worden aan het scenario. Ten slotte worstelt die jongedame met een verleden met langdurende naschokken.
sander
Om je dood te lachen, om zijn uitspraken. Deze man is zo cool. Maar verder een goed opgebouwde verhaallijn en spannend tot de laatste minuut. Kortom een echte aanrader.
Anoniem
Een actiefilm waarin Jason Statham een agent speelt met een gedragsprobleem. Het verhaal lijkt na verloop voorspelbaar te worden, maar blijft je toch verrassen. Niet de harde actie die je gewend bent, een wat meer thriller idee. Het wachten is steeds tot er geknokt gaat worden. Leuk om te kijken.
Johan
Statham wederom op zijn best in deze boeiende film. Corruptie en misdaad in- en buiten de gevestigde orde. Een spannende film die boeit van begin tot einde en wederom heel goed acteerwerk. Alhoewel het slechts een in scène gezet verhaal is, is het toch bijzonder realistisch weergegeven hoe het er in de werkelijkheid aan toe kan gaan. De uit de verschillende hoeken soms niet verwachte hulp en medewerking maken het geheel een mega goede actiefilm. Bijzonder spannend van begin tot eind!
Anoniem
Echte Stathamfilm. Speelt de rol die hem op het lijf is geschreven. Keiharde actiefilm met toch een redelijk verhaal. De Britse degelijkheid achterwege latend maar accenten en humor verfraaien de film alleen maar ten goede. Een aanrader voor de actieliefhebbers. Het badguykarakter (physopaat) gespeeld door de van oorsprong Ierse acteur Aidan Gillen is een rol die hem op de buik geschreven is. Gewoon een harde ouderwetse actiefilm.
Anoniem
In twee woorden: een spannende en ruwe actiefilm! Het verhaal speelt zich af in een achterstandswijk in een Engelse stad, waardoor het lijkt alsof het een armoedige film is. Dit is echter niet het geval: het verhaal is duidelijk met onverwachte wendingen en spannend tot het eind! De moorden zijn in mijn optiek bloedig en best schokkend, waarvan je bij elke moord hoopt dat er niet nog één volgt. De hoofdrolspelers zijn agent Tom Brant en rechercheur Nash. Het zijn tegenpolen van elkaar. Tom Brant is namelijk een man van de straat die criminelen hard aan pakt. Dit in contrast met politieagent/rechercheur Nash die overkomt als onzeker en zachtaardig, maar zeer slim is. Nash is homo en het siert Brant dat hij daar prima mee om kan gaan. Ze vullen elkaar goed aan in het opsporen van de zeer brute moordenaar. Absoluut geen saaie film!
Raimond
Het was een erg vermakelijke film. Niet te ingewikkeld, maar met genoeg leuke actiescènes. Aardig geacteerd en goed verhaal, met de nodige humor. Het einde is waar je op hoopt, maar ook wel weer beetje voorspelbaar. Het had allemaal wat dieper gemogen, maar het gaat om de actie en dat krijg je wel. Ik had wel het idee dat ik hem al had gezien... er zijn veel films met dezelfde castverdeling, en zelfde verloop.
jaap
Leuke actiefilm van Jason Statham die z'n best doet om weer zo gevoelloos mogelijk over te komen. Goede actie, goed camerawerk, goede tegenspeler die gek is maar onwijs goed speelt en mooie dame die ook nog een rolletje heeft. Kortom een aanradertje als je niet het beste wilt.
Anoniem
Een lekkere actiefilm die in het rijtje van Jason past. Lekkere actie met hier en daar wat komische grapjes erin. Het einde viel wel wat tegen, maar op zich niet slecht. Als je een avond wat actie wilt dan is deze film aan te raden.
Anoniem
Hou je van Transporter? Dan is dit een film voor jou! Veel droge humor, goede actie en het verhaal mag er ook wezen. Zeker de moeite waard om te kijken, mits je een beetje van actie houdt. Het is namelijk geen ingewikkeld verhaal. Maar voor een avondje film kijken is deze zeer geschikt. Kijken dus!
Anoniem
Leuke actiefilm. Beetje in de trant van Bruce Willis, keihard met humor en veel geweld. Verhaal is leuk bedacht. Acteerwerk is prima voor het soort film. Het geweld is plastisch verfilmd, het bloed spat er letterlijk vanaf. Geen toppertje, wel onderhoudend.
Abdel
Goede actiefilm met een duidelijke verhaallijn. Het verhaal blijft je wel keer op keer verrassen. Het eind heeft een goede twist die helemaal aansluit op het verhaal. De hoofdrol is goed vertolkt en is helemaal eigen gemaakt. Kortom een aanrader maar niet voor de kleintjes, zitten erg geweldadige scenes in.
da
Een cop killer die op de hielen gezeten wordt door de politie.
Het politie wordt iets te stoer neergezet waardoor het verhaal in geloofwaardigheid inboet.
Toch is het een spannende film die wel de moeite waard is.
Elisabeth
Super film! Van begin tot het eind. Echt een aanrader...
Anoniem
Heerlijk weer zo een Engelse actiefilm Een goede film die wat mij betreft het juiste actielevel heeft.
Jason Statham neemt zijn plek als Tom Brant. Wat grof en lomp, maar dat past hem wel op zijn tijd.
Het verhaal is goed, alleen het verloop is wat rommelig. En als dan De Blitz wordt gepakt, moeten ze hem om een of andere reden weer laten gaan....????
Maar goed, dat biedt perspectief voor Tom Brant. Een spannende actiefilm met een heerlijk Engels accent. Ik zeg, kijken!
Willy
Ben meer gewend van Jason, deze keer te stoer in zijn mond. Hier ook weer iets ongeloofwaardig dat de crimineel vrij wordt gelaten terwijl dat logischer wijs niet kan. Jammer van de film. Voor de rest de moeite waard.
loading