The Hunt (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twaalf personen, volslagen vreemden van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar...
The Hunt

The Hunt

Actie Horror
7.46 Taal:Engels Jaar:2020 Duur:1 u 27 min

Twaalf personen, volslagen vreemden van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... The Hunt. Intussen komt een groep rijkelui, bij elkaar gebracht via een duistereinternet-complottheorie, voor de eerste keer bijeen op een afgelegen landhuis om voor de kick op mensen te jagen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

7.46/10.0
8
Nicole
10-02-2021
The Hunt is een Amerikaanse horror/thrillerfilm uit 2020. Stel je de film voor Hungergames ontmoet Hide and Seek. 12 mensen worden gedrogeert en wakker in een bos, al heel snel komen ze erachter dat ze opgejaagd worden door de liberale elite. Een royale strijd tussen de "elites" versus de "deplorables" (waarbij de slimsten dom spelen en de domme slim). Een zeldzaam horrorspel met humor, politieke satire, slimheid en plezier tegelijk! Geweldig leuke film. Betty Gilpin als Crystal vond ik goed in haar rol. Uiteindelijk, wie jaagd er op wie? Ik heb me goed geamuseerd.
10
Ozgur
27-12-2020
Beste Film die ik dit jaar heb gezien. Zonder CGI of andere onzin. Mooi verhaal met veel onverwachte momenten.
loading