1f72e258ff730035f2a1fb6637f562c2
Shaft online kijken / downloaden: JJ heeft de hulp van zijn vader nodig om de waarheid te achterhalen achter de voortijdige dood van zijn beste vriend. De legendarische en schietgrage John Shaft helpt zijn zoon zich te handhaven in de door hero´ne geregeerde onderwereld van Harlem. JJ's eigen badge als FBI-analist staat in schril contrast met de kenmerkende leren jas van zijn vader, maar toch lijken ze op elkaar. Bovendien heeft Shaft een eigen agenda en een oude rekening te vereffenen die zowel professioneel als persoonlijk is. - Shaft
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Shaft

JJ heeft de hulp van zijn vader nodig om de waarheid te achterhalen achter de voortijdige dood van zijn beste vriend. De legendarische en schietgrage John Shaft helpt zijn zoon zich te handhaven in de door hero´ne geregeerde onderwereld van Harlem. JJ's eigen badge als FBI-analist staat in schril contrast met de kenmerkende leren jas van zijn vader, maar toch lijken ze op elkaar. Bovendien heeft Shaft een eigen agenda en een oude rekening te vereffenen die zowel professioneel als persoonlijk is.
Waardering:
Acteurs: Samuel L. Jackson, Regina Hall, Richard Roundtree
Categorie: Actie
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!