5a1e3a5aede16d438c38862cac1a78db
Tesla online kijken / downloaden: Trots, briljant en sociaal onhandig, Nikola Tesla is een veelbelovende werknemer bij Thomas Edison's Machine Works, maar interesseert Edison niet voor zijn revolutionaire motor. Tesla's breuk met Edison is het begin van levenslange rivaliteit; beide mannen zijn buitenbeentjes met tegengestelde persoonlijkheden en temperamenten. De nieuwsgierige Anne Morgan probeert Tesla redden van zijn zelfvernietigende trots, terwijl de vraag in de lucht hangt: zoekt Tesla een financier of een vrouw? - Tesla
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Tesla

Trots, briljant en sociaal onhandig, Nikola Tesla is een veelbelovende werknemer bij Thomas Edison's Machine Works, maar interesseert Edison niet voor zijn revolutionaire motor. Tesla's breuk met Edison is het begin van levenslange rivaliteit; beide mannen zijn buitenbeentjes met tegengestelde persoonlijkheden en temperamenten. De nieuwsgierige Anne Morgan probeert Tesla redden van zijn zelfvernietigende trots, terwijl de vraag in de lucht hangt: zoekt Tesla een financier of een vrouw?
Waardering:
Acteurs: Kyle MacLachlan, Ethan Hawke, Eve Hewson
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!