Victor Frankenstein (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De radicale wetenschapper Victor Frankenstein en zijn even zo briljante protégé Igor Strausman delen een...
Victor Frankenstein

Victor Frankenstein

Horror
Taal:Engels Jaar:2015 Duur:1 u 45 min

De radicale wetenschapper Victor Frankenstein en zijn even zo briljante protégé Igor Strausman delen een nobele visie op het helpen van de mensheid door middel van onderzoek naar onsterfelijkheid. Maar de experimenten van Victor gaan te ver en zijn obsessie heeft gruwelijke gevolgen. Igor is de enige die Victor, inmiddels op het randje van krankzinnigheid, nog kan beschermen voor zichzelf en voor zijn monsterlijke creatie.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Vicky
wat is krankzinnig en wat is genie?Waar trekt men die grens?In deze film zien we beiden of 1 van beiden bij Victor Frankenstein,een arts die de grens van het wetenschappelijke aftast of overschrijdt?Als hij de gebochelde man 'Igor'ontmoet ziet hij eerder een wetenschappelijk object ipv een persoon,hij geeft hem een nieuw leven,maar Igor bezit talent dat Frankenstein interesseert en ze worden dan ook partners en vrienden of is het geen zuivere vriendschap?opgejaagd door zij die van het experimenteren vermoedens hebben maken ze grote fouten...met immense gevolgen! Aangename film ! 9

Deze film komt ook voor in:

loading