19de10adbaa1b2ee13f77f679fa1483a
Superman: Man of Tomorrow online kijken / downloaden: Clark Kent werd als kind van de planeet Krypton naar aarde gestuurd, met op zak net zo veel vragen als het aantal lichtjaar dat hij had gereisd. Hij is inmiddels een jonge man en werkt in Metropolis als stagiair bij de Daily Planet - samen met verslaggever Lois Lane. In het geheim zet hij zijn krachten in voor goede doelen; hij kan vliegen, is supersterk en heeft röntgenzicht. Volg de held terwijl hij de bloederige strijd aangaat met premiejager Lobo en vecht voor zijn leven met de buitenaardse Parasite. - Superman: Man of Tomorrow
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Superman: Man of Tomorrow
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Superman: Man of Tomorrow

Clark Kent werd als kind van de planeet Krypton naar aarde gestuurd, met op zak net zo veel vragen als het aantal lichtjaar dat hij had gereisd. Hij is inmiddels een jonge man en werkt in Metropolis als stagiair bij de Daily Planet - samen met verslaggever Lois Lane. In het geheim zet hij zijn krachten in voor goede doelen; hij kan vliegen, is supersterk en heeft röntgenzicht. Volg de held terwijl hij de bloederige strijd aangaat met premiejager Lobo en vecht voor zijn leven met de buitenaardse Parasite.
Waardering:
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!